VW Golf Edition Concept για τα 40 χρόνια ιστορίας του

VW Golf Edition Concept για τα 40 χρόνια ιστορίας του
Το Edition Concept, είναι το καλύτερο Golf για τα 40 χρόνια του μοντέλου, δώρο από τη VW για τους Κινέζους.

Μοιάζει με ένα συμβατικό Golf, ωστόσο το Edition, είναι η πρωτότυπη δημιουργία της VW με αφορμή τα 40 χρόνια ιστορίας του μοντέλου και την Έκθεση του Πεκίνου.

Εξωτερικά διακρίνεται για τη νέα βαφή του Magic Morning την ονομάζει η VW, τις ειδικής σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και το σήμα με τον αριθμό 40 που έχει τοποθετηθεί στη δεύτερη κολώνα του αυτοκινήτου.

Το Golf Edition εξελίχθηκε ειδικά για την Κίνα και είναι το πρώτο από τη νέα γενιά του μοντέλου που έχει ξύλο στο εσωτερικό του. Επιπλέον, οι επενδύσεις είναι όλες σε δέρμα με δυο αποχρώσεις και έντονες ραφές, ενώ χαρακτηριστικό είναι το σχέδιο στα καθίσματα, τόσο εμπρός όσο και πίσω, με τα τελευταία να έχουν και αυτά έξτρα στήριξη για το σώμα, σχεδόν όπως τα μπροστά.

Οι εξωτερικοί καθρέπτες έχουν επένδυση ματ ασημί, ενώ ανοίγοντας διακρίνεις ένα φωτιζόμενο πάνελ στο πάτωμα, πάνω στο κατώφλι εισόδου. Αν και όπως η VW ανακοινώνει, πρόκειται για μια σπουδή, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην παραγωγή, άγνωστο όμως αν θα φθάσει και στις δικές μας αγορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!