Nissan Lannia Concpet: Ένα οικογενειακό μοντέλο με σπορ αισθητική

Nissan Lannia Concpet: Ένα οικογενειακό μοντέλο με σπορ αισθητική
Το πρωτότυπο σεντάν οικογενειακό μοντέλου που περιμέναμε παρουσίασε η Nissan στην Έκθεση του Πεκίνου, κρατώντας την υπόσχεση που έδωσε λίγο καιρό πριν.

Σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και προορίζεται για την Κίνα. Το νέο πρωτότυπο οικογενειακό μοντέλο Lannia, με την σπορ αισθητική, αποτελεί την αναβίωση του θρυλικού για τη Nissan, Bluebird.

Στην πράξη το Lannia concept είναι η εξέλιξη του Friend-ME concept και το προϊόν της συνεργασίας του τμήματος σχεδιασμού της Nissan Κίνας στο Πεκίνο και του αντίστοιχου τμήματος της Nissan Global.

Στόχος, όπως τονίζει η Nissan, είναι το κοινό με ηλικία λίγο πάνω από τα 30 που έχει ήδη οικογένεια. Το Lannia concept σηματοδοτεί τις εξελίξεις στο σχεδιαστικό τομέα, με αρκετά από τα στοιχεία που παρουσιάζει να αποτελούν τη βάση για το μέλλον της Nissan σε αυτόν τον τομέα.

Έτσι, το χαρακτηριστικό τελείωμα με την πίσω πόρτα που ανασηκώνεται και συνδέεται με τη χαμηλή οροφή, αναμένεται να το δούμε και σε μελλοντικά μοντέλα της φίρμας, όπως δηλώνουν οι σχεδιαστές της Nissan.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!