Citroen C-XR Concept: Στα χνάρια του Cactus

Citroen C-XR Concept: Στα χνάρια του Cactus
Η συνεργασία Γάλλων και Κινέζων απέδωσε καρπούς, με τη μορφή του C-XR, ενός μικρού crossover, με σπορ αισθητική και ψηλό αμάξωμα.

Πρόκειται για το δημιούργημα που προέκυψε από τη συνεργασία μεταξύ Citroen Dongfeng. Είναι ένα μικρό crossover με αυξημένο από το έδαφος ύψος και την κίνηση εμπρός, με την πρεμιέρα του να πραγματοποιείται μπροστά στο κοινό της Έκθεσης του Πεκίνου.

Το C-XR δίνει έμφαση στην αισθητική, την άνεση, την τεχνολογία και την αποδοτικότητα, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που δεν περνά απαρατήρητο.

Με μήκος 4,26 μ., πλάτος 1,79 μ. και ύψος 1,56 μ. εντάσσεται στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων, έχοντας ως κύριο ανταγωνιστή του, τόσο από άποψη διαστάσεων, όσο και αισθητικής, το Nissan Juke.

Το μοντέλο που εκτέθηκε στο Πεκίνο, εφοδιάζεται με κινητήρα 1,6 λίτρων τούρμπο με απόδοση 160 ίππων, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα Stop & Start.

Το C-XR βρίσκεται πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής, με τις όποιες αλλαγές προκύψουν μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε και αναμένεται να βγει στην αγορά, να είναι ελάχιστες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!