Honda Concept B: Για νέους οικογενειάρχες

Honda Concept B: Για νέους οικογενειάρχες
Με ένα πρωτότυπο μοντέλο με πέντε πόρτες και υβριδική τεχνολογία, η Honda φιλοδοξεί να προσεγγίσει νέους με οικογένεια και… χαμηλό μισθό.

Ένα οικονομικό σε όλα τα επίπεδα μοντέλο, παρουσίασε η Honda στην Έκθεση του Πεκίνου. Πρόκειται για το Concept B, ένα αυτοκίνητο μικρών διαστάσεων με πέντε πόρτες, έμφαση στην πρακτικότητα και την οικονομία.

Η τιμή του θα είναι χαμηλή, έτσι ώστε να είναι προσιτό στους νέους της Κίνας. Αυτή θα είναι η αγορά του, όταν θα κυκλοφορήσει, το 2016, ενώ λίγο αργότερα η γκάμα του αναμένεται να εμπλουτιστεί με μια πιο ψαγμένη και σαφώς πιο ακριβή υβριδική έκδοση. Συγκεκριμένα, θα ονομάζεται FUNTACH και εκτός από οικονομία καυσίμου, υπόσχεται και αρκετή διασκέδαση στην οδήγηση.

Σχεδιαστικά, διακρίνεται για την κουπέ προσέγγιση, με την χαμηλή οροφή, τις κρυφές χειρολαβές, την έντονη μάσκα με το σήμα της φίρμας, αλλά και τα φωτιστικά σώματα LED. Τη θέση των εξωτερικών καθρεπτών έχουν πάρει για την περίσταση, κάμερες, ενώ το αυτοκίνητο πατά σε τεράστιους γυαλιστερούς τροχούς ελαφρού κράματος δυναμικής σχεδίασης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!