Η Bentley κοιτάζει την οικονομία με την Hybrid Concept

Η Bentley κοιτάζει την οικονομία με την Hybrid Concept
Επίσημη παρουσίαση της νέας πρωτότυπης Mulsanne Hybrid από την Bentley στην Έκθεση του Πεκίνου και σχέδια για την παραγωγή της.

Όταν κατασκευάζεις ένα υβριδικό μοντέλο η οικονομία είναι η μια παράμετρος που εξετάζεις. Με την τιμή απόκτησης που έχει η Bentley το σίγουρο είναι ότι οι μηχανικοί της δεν είχαν στο μυαλό του να παρουσιάσουν ένα αυτοκίνητο που θα κάνει οικονομία στην τσέπη του ιδιοκτήτη της από τη χαμηλή κατανάλωση.

Στόχος είναι να δημιουργήσουν ένα πιο καθαρό αυτοκίνητο, φιλικό προς το περιβάλλον, μειώνοντας όσο το δυνατόν τις εκπομπές ρύπων. Αυτό ακριβώς καταφέρνει η νέα Plug-in Hybrid Mulsanne, η οποία παρουσιάζεται κατά 25% πιο ισχυρή, αλλά με 70% μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να κινηθεί μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, καλύπτοντας απόσταση 50 χιλιομέτρων, με τις εκπομπές ρύπων σε αυτή την περίπτωση να είναι μηδενικές.

Παράλληλα, αλλαγές έχουν γίνει και σε επιμέρους τομείς που αφορούν την άνεση, την πολυτέλεια και την αισθητική, σε μικρότερο βέβαιο βαθμό, αλλά επί της ουσίας, αυτής τουλάχιστον που αναζητούν πελάτες αυτής της κατηγορίας.

Στόχος της Bentley είναι, να περάσει την υβριδική τεχνολογία στο 90% των μοντέλων της γκάμας της μέχρι το 2020, ενώ το 2016 σχεδιάζει να βγάλει στην παραγωγή το SUV της που θα εφοδιάζεται με το σύστημα Plu-in Hybrid.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!