Οι κυρίες της Formula1! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Οι κυρίες της Formula1! (pics)
Οι πιλότοι της Formula1 πρωταγωνιστούν στις πίστες και οι σύντροφοί τους ομορφαίνουν τα πάντοκ!

Καλό το θέαμα (όσο ακόμα υπάρχει) στις πίστες της Formula1, όπου οι πιλότοι δίνουν τις μάχες τους κυρίως για ένα καλύτερο πλασάρισμα, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις η πρώτη θέση είναι... καπαρωμένη. Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερο είναι στα πάντοκ, όπου το παρών δίνουν σύντροφοι των πιλότων για να δώσουν τη δική τους μάχη. Μάλιστα, κάποιες εξ' αυτών είναι παρούσες σχεδόν σε όλα τα Γκραν Πρι και... τρελαίνουν κόσμο με την παρουσία τους.

Ας δούμε, όμως, αυτές που ξεχωρίζουν, με... αφετηρία την Ντάσα Καπουστίνα. Το γνωστό μοντέλο από τη Ρωσία είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό του Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός μπορεί να μην έχει την απόδοση που θέλει με τη Ferrari στην πίστα, αλλά εκτός αυτής φαίνεται ότι έχει βρει την παρηγοριά και μάλιστα σε μια καυτή παρουσία.

Σειρά παίρνει η Νικόλ Σέρζινγκερ. Μία χωρίζει, μία ξανασμίγει με τον Λιούις, άλλα όπως και να έχει το πράγμα η Νικόλ είναι... σταθερή αξία. Η δημοφιλής πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls δίνει το παρών σε όλους τους αγώνες, στηρίζει τον Βρετανό και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες δήλωσε υπερήφανη που βλέπει τον αγαπημένο της να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Η Τζέσικα Μιτσιμπάτα είναι άλλη μία που δίνει συχνά το παρών στα πάντοκ της F1. Ακόμα και στα δύσκολα, είναι συνέχεια δίπλα στον Τζένσον Μπάτον, με τον τηλεοπτικό φακό να τη δείχνει στον κόσμο σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ αυτή αγωνιά για το τι θα κάνει ο αγαπημένος της εντός πίστας. Άλλωστε, συνδυάζει το στοιχείο της Αργεντινής με αυτό της Ιαπωνίας.

Στο πλευρό της Βίβιαν Σάιμπολντ έχει... γύρει ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός έχει πετύχει, ήδη, τις πρώτες του νίκες στο σπορ, ετοιμάζεται γι' ακόμα περισσότερες και φαίνεται να έχει βρει τον άνθρωπό του στο πρόσωπο της Βίβιαν.

Αφού χώρισε με την Μις Σκανδιναβία 2001, Τζένι Ντάχλμαν, ο Κίμι Ραϊκόνεν βρήκε... παρηγοριά στη Μίντου Φίρτνανεν. Της αρέσει πολύ η γυμναστική, όπως δείχνει και στις φωτογραφίες και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του Iceman.

Μόνο χαρούμενη θα μπορούσε να είναι για τον Σεμπάστιαν Φέτελ η Χάνα Πράτερ. Ο Γερμανός έχει κατακτήσει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ φέτος δείχνει να χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη στήριξη της Χάνα, καθώς τα προβλήματα για τη Red Bull είναι πολλά.

Δυνατά... παίζει και η Τζέμα Μπόσκοβιτς, που συνοδεύει κατά καιρούς τον Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Από το 2007 η Ραφαέλα Μπάσι είναι και... με τη βούλα η κυρία Μάσα, με τον Φελίπε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στο Σάο Πάολο. Μάλιστα, το 2009 ήρθε στη ζωή και ο γιος τους, ο Φελιπίνιο.

Στα... βαθιά φαίνεται πως κολυμπάει ο Βαλτέρι Μπότας. Ο Φινλανδός διατηρεί σχέση από το 2010 με τη συμπατριώτισσά του, Εμίλια Πικαράινεν, η οποία ασχολείται με την κολύμβηση και κατέχει ρεκόρ στη Φινλανδία στα 50, 100 και 200 μέτρα πεταλούδα.

Στον χώρο των μίντια παίζει... μπάλα ο Ρομάν Γκροζάν. Ο Γάλλος είναι παντρεμένος με την ρεπόρτερ και τηλεπαρουσιάστρια, Μαριόν Τζολς, η οποία έχει κάνει ρεπορτάζ και στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στις πίστες τρακάρει τους αντιπάλους του, όμως στη ζωή ο Παστόρ Μαλντονάντο έχει... τρακάρει στην πανέμορφη Γκαμπριέλα Ταρκάνι, την οποία έχει παντρευτεί και που κατάγεται επίσης από τη Βενεζουέλα.

Τέλος, ο Άντριαν Σούτιλ δείχνει πιστός στην Τζένιφερ Μπεκς, με την οποία έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!