Το Peugeot 2008 DKR λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Το Peugeot 2008 DKR λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση
Λίγο πριν την έναρξη της Έκθεσης του Πεκίνου, το Peugeot 2008 DKR πατά στην ασιατική γη και αυτό δεν περνά απαρατήρητο, με την πρώτη πραγματική φωτογραφία του να είναι ήδη στον αέρα, πριν από την επίσημη παρουσίασή του.

Λίγες μέρες πριν η Peugeot έδωσε τα πρώτα στοιχεία σχετικά με το 2008 DKR, με το οποίο θα συμμετέχει στο Dakar. Η παρουσίασή του έχει οριστεί να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Λίγο πριν ανέβει στον σταντ όπου θα εκτεθεί, εντοπίστηκε από τον κινεζικό Τύπο και φωτογραφήθηκε στην πραγματική του μορφή, με… σάρκα και οστά. Ακόμα πιο εντυπωσιακό από τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Peugeot.

Οι αναλογίες του τρομακτικές, αλλά η σχεδίαση συγκλονιστική. Οι πρόβολοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί για να μην αποτελέσουν ποτέ εμπόδιο στα δύσκολα που έχει να αντιμετωπίσει το «λιοντάρι» στον σκληρότερο αγώνα αντοχής.

Οι τεράστιοι τροχοί των 37 ιντσών σίγουρα κλέβουν την παράσταση, χαρίζοντας ένα μοναδικό προφίλ στο 3θυρο για την περίσταση αμάξωμα του 2008, με την τεράστια πίσω αεροτομή.

Η Peugeot λοιπόν επιστρέφει μετά από 25 χρόνια στο Dakar και φαίνεται ότι το έχει πάρει για μια ακόμα φορά πολύ σοβαρά. Την ομάδα τον οδηγών θα απαρτίζουν ο εξαιρετικός Carlos Sainz και ο Cyril Despres, μεταγραφή από τις μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κίνηση της μετάδοσης θα περνά στους πίσω τροχούς, ενώ ο κινητήρας θα είναι diesel. Η παρουσίαση του Peugeot 2008 DKR αναμένεται να γίνει στις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!