Nissan GT Academy PlayStation

Γιώργος Βαρίνος
Η Sony ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει το Nissan GT Academy PlayStation για το 2014 . Για 6η φορά η Sony διοργανώνει το εικονικό πρωτάθλημα Nissan GT Academy για την κονσόλα playstation. H νέα σεζόν ξεκινά στις 21 Απριλίου.

Τα προκριματικά για τη νέα σεζόν θα είναι όπως ακριβώς έχει γίνει και τα προηγούμενα χρόνια με τους ανταγωνιστές ανταγωνίζονται σε απευθείας σύνδεση μέσω του Gran Turismo 6 σε PS3. Η Sony αναφέρει πως από τη σειρά GT Academy που ξεκίνησε το 2008 έχει τέσσερα εκατομμύρια συμμετέχοντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, ο ανταγωνισμός έχει ως απώτερο στόχο την εξεύρεση ενός συμμετέχοντα που θα ξεχωρίσει από όλους και θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα Nissan NISMO με ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο .

Οι νικητές όλων των σεζόν GT Academy, θα συμμετάσχουν στο 24ωρο αγώνα στο Ντουμπάι
τον προσεχή Ιανουάριο. Μέχρι στιγμής, οι νικητές του GT Academy έχει αποδειχθεί πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε πολύ ψηλό επίπεδο σε πραγματικούς αγώνες με αντιπάλους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων! Ο νικητής του διαγωνισμού του 2011, Bryan Heitkotter υπήρξε μια αποκάλυψη. Δίχως να έχει ξαναμπεί ποτέ σε αγωνιστικό αυτοκίνητο και δίχως καμμία αγωνιστική εμπειρία, κατάφερε στο πρωτάθλημα του 2012 να κερδίσει τρεις θέσεις στο βάθρο και πέντε pol positions!!! με ένα Nissan 370Z.
Το GT Academy θα ξεκινήσει στις 21 Απριλίου θα διαρκέσει μέχρι την 16η Ιουνίου και είναι ανοιχτό στον καθένα με ένα αγορασμένο GT6.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!