Δοκιμές στο Όστιν για Suzuki

Νίκος Τσιώκος
Δοκιμές στο Όστιν για Suzuki
Η Suzuki ολοκλήρωσε τις δοκιμές στο Όστιν, με τον Ράντι ντε Πουνιέ να βελτιώνει τον χθεσινό χρόνο του και να πιστεύει πως υπάρχει το υλικό για βελτίωση της απόδοσης.

Το comeback στο Moto GP θα πραγματοποιήσει η Suzuki το 2015, με την ιαπωνική ομάδα να έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης. Αυτή την εβδομάδα πήγε στο Όστιν, όπου ολοκλήρωσε σήμερα, με τον Ράντι ντε Πουνιέ να μπαίνει στην πίστα.

Ο Γάλλος έτρεξε 62 γύρους και βελτίωσε κατά μισό δευτερόλεπτο τον χθεσινό χρόνο του, ενώ πιστεύει πως υπάρχει το πακέτο για βελτίωση της απόδοσης της μοτοσικλέτας. «Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε μια πρόοδο. Επίσης δουλέψαμε λίγο για να βρούμε το σωστό στήσιμο με τα νέα ηλεκτρονικά.

Συνεχίσαμε να δουλεύουμε στα επιλεγόμενα σασί και το πακέτο είναι σίγουρα καλύτερο. Θα ήθελα μία ακόμα ημέρα για να συνεχίσω τη δουλειά, καθώς χθες ξοδέψαμε τον περισσότερο χρόνο στο στήσιμο της μοτοσικλέτας για τη νέα πίστα παράλληλα με τα νέα ηλεκτρονικά. Σήμερα βελτιώσαμε πολύ τους χθεσινούς χρόνους και βρήκαμε έναν καλό ρυθμό.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να έχω λίγο χρόνο ακόμα στο τέλος της ημέρας, καθώς είχαμε ένα πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα και χάσαμε την τελευταία μισή ώρα. Αλλά νιώθω ότι είχαμε το υλικό να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Τώρα θα πάμε στην Αργεντινή, που είναι πλήρως μια καινούρια πίστα, όμως είμαι χαρούμενος που θα πάμε εκεί σύντομα και ελπίζω να είμαι ακόμα ζεστός από αυτές τις δοκιμές», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!