Scooter Moto Festival

Γιώργος Βαρίνος
Scooter Moto Festival
Επισκεφτήκαμε το Scooter Moto Festival στο Γκάζι και σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε και εσείς! Η είσοδος είναι δωρεάν και σας περιμένουν όλα σχεδόν τα νέα μοντέλα του 2014.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Scooter Moto Festival ξεκίνησε, την Παρασκευή 4 Απριλίου στο γνωστό και φιλόξενο χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι. Το Scooter Moto Festival είναι ένα πανηγύρι μοτοσυκλέτας. Μια ίδέα που δείχνει πως ο κόσμος την αγκαλιάζει γι' αυτό και φέτος είναι 4ήμερο αντί 3ιήμερο που ήταν πέρυσι. Οι επισκέπτες να συμμετάσχουν σε πολλά events, να δουν όλα τα νέα μοντέλα, να αγοράσουν ρούχα ή αξεσουάρ, να ακούσουν τα προγραμματισμένα live και να παρακολουθήσουν ταινίες με θέμα τη μοτοσικλέτα. Είναι προγραμματισμένες οι προβολές 8 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα τη μοτοσικλέτα ενώ αξίζει φυσικά να δείτε την έκθεση που ετοίμασε η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτα με θέμα «100 Χρόνια Μοτοσυκλέτα».
Το Scooter Moto Festival, είναι η γιορτή της μοτοσυκλέτας, είναι δωρεάν και δεν πρέπει να λείψει κανείς φίλος των δύο τροχών! Εμείς πήγαμε και σας μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε την Παρασκευή!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!