Θάνος Παππάς. Ο Έλληνας σχεδιαστής που βραβεύει η Fiat!

Γιώργος Βαρίνος
Θάνος Παππάς. Ο Έλληνας σχεδιαστής που βραβεύει η Fiat!
Και Έλληνας νικητής στο Fiat Contest: Design, Future, Accessibility. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε στο διαδίκτυο από το Google Plus και το YouTube κανάλι της Fiat, με τον Ρομπέρτο Τζιόλιτο και τους σχεδιαστές του κέντρου σχεδίασης της Fiat να παρέχουν ιδέες, σκέψεις και τη φιλοσοφία τους για τον σχεδιασμό φουτουριστικών οχημάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες!

Το έπαθλο για τους τρεις νικητές, τον Έλληνα σχεδιαστή Θάνο Παππά, τον Γερμανό Σεμπαστιάν Γκρενζχέουζερ και τον Ιταλό αρχιτέκτονα Αντόνιο Πάγκλια, είναι η παραμονή στο Τορίνο για να δουν το κέντρο σχεδίασης της Fiat, ένα από τα σημαντικότερα σημεία στο σχεδιασμό αυτοκινήτων στον κόσμο και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που έκριναν τα έργα τους ως τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε ζωντανά στο διαδίκτυο, από το Google Plus και το κανάλι της Fiat στο YouTube, με τον
Ρομπέρτο Τζιόλιτο και τους σχεδιαστές του κέντρου σχεδίασης της Fiat να παρέχουν ιδέες, σκέψεις και τη φιλοσοφία τους για τον σχεδιασμό φουτουριστικών οχημάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες! Όλα τα έργα αξιολογήθηκαν από τους σχεδιαστές της Fiat, σύμφωνα με τα κριτήρια της πρωτοτυπίας, της έμπνευσης και της ικανότητας να προβλέψουν την μορφή των πραγμάτων που θα έρθουν στο μέλλον...

Ένα μεγάλο μπράβο στον Θάνο Παππά για την εμπνευσμένη του σχεδίαση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!