Με Άτκινσον η Hyundai στο Μεξικό

Νίκος Τσιώκος
Με Άτκινσον η Hyundai στο Μεξικό
Ο Κρις Άτκινσον θα μπει στο τιμόνι του δεύτερου Hyundai στο Ράλι Μεξικού, όπως ανακοίνωσαν οι Νοτιοκορεάτες κάνοντας ντεμπούτο τη φετινή σεζόν.

Με νέο δίδυμο θα δώσει το παρών στο Μεξικό η Hyundai, καθώς ανακοίνωσε ότι θέση πίσω από το τιμόνι του i20 θα πάρει ο Κρις Άτκινσον αντί του Ντάνι Σόρντο, που ήταν στο Μόντε Κάρλο. Οι δύο οδηγοί μοιράζονται με τον Γιούχο Χάνινεν τη δεύτερη θέση στη νοτιοκορεάτικη ομάδα, καθώς την πρώτη έχει... καπαρώσει ο Τιερί Νεβίλ.

Στην πρεμιέρα του Μόντε Κάρλο τον πλαισίωσε ο Σόρντο, όμως αυτή τη φορά αυτό θα πράξει ο Άκτινσον, ο οποίος έχει μια δεύτερη θέση το 2008 επί μεξικάνικου εδάφους και ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα. «Tο να έχω την ευκαιρία να τρέξω στο Μεξικό με την αυτή την ομάδα είναι κάτι το φανταστικό.

Έχω καλά αποτελέσματα εκεί και πολλές ωραίες αναμνήσεις. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό ντεμπούτο με το i20 WRC σε χωμάτινες διαδρομές. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του αυτοκινήτου. Ελπίζω να μπορώ να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε ο 34χρονος Αυστραλό ενόψει της συμμετοχής του στο Μεξικό τον Φεβρουάριο (5-8/2).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!