Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Ακρόπολις

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Ακρόπολις
Με σύσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα η προετοιμασία του Ράλι Ακρόπολις για το 2014.

Μπορεί φέτος το Ράλι Ακρόπολις να μη συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι του WRC, όμως είναι σε αυτό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο αγώνας της χώρας μας θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Μαρτίου και η προετοιμασία για τη διοργάνωσή του ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα.

Αυτό έγινε με σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, όπως ενημέρωσε το Υπουργείο με δελτίο Τύπου. Εκεί βρέθηκαν αρκετοί παράγοντες που σχετίζονται με τον αγώνα και συζήτησαν για τη διοργάνωσή του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την προετοιμασία της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, οι Περιφερειάρχες Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, και Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, οι Δήμαρχοι Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, Μεγαρέων κ. Γιάννης Μαρινάκης, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης, Νεμέας κ. Ευάγγελος Ανδριανάκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΟΜΑΕ) κ. Μανώλης Χαλιβελάκης και το μέλος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ κ. Επαμεινώνδας Φατούρος, καθώς και εκπρόσωποι των διοργανωτών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!