Ανεπίσημη πρεμιέρα του Rush

Νίκος Τσιώκος
Ανεπίσημη πρεμιέρα του Rush
Η ταινία Rush, που προβάλει τη σεζόν 1976 της Formula1, προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο, με πολλούς αστέρες να δίνουν το παρών.

Την ανεπίσημη πρεμιέρα της έκανε η ταινία Rush, η οποία σχετίζεται με τα όσα συνέβησαν το 1976 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1. Μάχες μεταξύ Τζέιμς Χαντ και Νίκι Λάουντα... σώμα με σώμα, το σοβαρό ατύχημα του Αυστριακού, καθώς και ό,τι έγινε... στα παρασκήνια.

Η εν λόγω ταινία προβλήθηκε ανεπίσημα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας (2/9), με ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν να δίνουν το παρών. Πάντως, η επίσημη «πρώτη» είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (8/9) στον Καναδά, ενώ στις 13 είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Όσο για τη δική μας, οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν για πρώτη φορά στις 19 του μήνα που διανύουμε. Τέλος, να αναφερθούμε και στους συντελεστές της ταινίας, που έχει την... πινελιά του σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ (Apollo 13), με το σενάριο να είναι γραμμένο από τον Πίτερ Μόργκαν (Skyfall) και τους Κρις Χέμσγουορθ, Ντάνιελ Μπραχλ να υποδύονται τους Χαντ και Λάουντα, αντίστοιχα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας και στη gallery φωτογραφίες απ' όσους έδωσαν το παρών στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!