«Στόχος ήταν πάντα ο τίτλος»

Νίκος Τσιώκος
«Στόχος ήταν πάντα ο τίτλος»
Ο Μίκαελ Σουμάχερ δήλωσε έκπληκτος από την ανοδική πορεία της Mercedes και τόνισε πως πάντα στόχος του ήταν η κατάκτηση του τίτλου.

Ανταγωνιστική παρουσιάζεται φέτος η Mercedes, ειδικά στις κατατακτήριες δοκιμές, με τον Μίκαελ Σουμάχερ να δηλώνει έκπληκτος από αυτή την εξέλιξη. «Με δεδομένο το πού τερματίσαμε την περασμένη σεζόν, είναι έκπληξη το πού βρίσκονται τώρα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς», δήλωσε στο Eurosport ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόσυρσή του για δεύτερη φορά από την ενεργό δράση.

Ο Γερμανός τόνισε ότι ακόμα και με τα «ασημί βέλη» ο στόχος ήταν ένας, η κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αποχώρησε επειδή δεν πίστευε ότι θα μπορούσε φέτος να τον πετύχει αυτόν τον στόχο. «Ειλικρινά, δεν είχα τη δύναμη, το κίνητρο και τη σωματική δύναμη.

Αυτά τα τρία χρόνια κατανάλωσαν τόση ενέργεια που δε θα είχε μείνει αρκετή για να συνεχίσω στο επίπεδο που ήθελα. Δε θα ήταν αρκετό για μένα να κερδίσω μερικούς αγώνες. Ο στόχος της αποστολής ήταν να μάχομαι για το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η αποστολή και, αν και φέτο πάνε καλά, είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα μπορούσα να φτάσω τον στόχο μου αυτή τη χρονιά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!