Ραντεβού με 1.500 Mini (pics)

Ραντεβού με 1.500 Mini (pics)
Οι φίλοι του βρετανικού Mini δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού και σε ένα διαφορετικό σημείο της Ευρώπης. Ο θεσμός της Διεθνούς Συνάντησης των Mini ξεκίνησε το 1978 και γνώρισε αμέσως μεγάλη αποδοχή. Εφέτος πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην πίστα του Μουτζέλο της Ιταλίας, όπου συνέρευσαν πάνω από 1.500 Mini στις πιο τρελές εκδοχές τους.

Κάποια πληρώματα διάνυσαν γύρω στις 2.000 χιλιόμετρα για να φτάσουν στη Μέκκα των Mini, ενώ ορισμένοι χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ακόμη και…χιόνια στη διαδρομή τους. Η maxi συνάντηση των Mini έγινε το τετραήμερο μεταξύ 16 και 20 Μαΐου και περιελάμβανε σχεδόν τα πάντα.

Από παζάρι δυσεύρετων εξαρτημάτων και ανταλλακτικών έως αγώνες επιδεξιότητας και από σπάνια σουβενίρ μέχρι την μεγάλη παρέλαση των αυτοκινήτων, που πραγματοποιήθηκε εφέτος στην πίστα του Μουτζέλο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων γίνεται και η ανάθεση της επόμενης συνάντησης σε κάποιο κλαμπ φίλων του Mini. Υπάρχει μόνον ο περιορισμός, ότι ανά πενταετία πρέπει να αναλαμβάνει τη διοργάνωση κάποια λέσχη από την πατρίδα του Μini, την Αγγλία. Πέρυσι συναντήθηκαν τα Mini στην Ουγγαρία, εφέτος στην Τοσκάνη της Ιταλίας και του χρόνου θα βρεθούν μαζί στο Κεντ της Αγγλίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!