Ρεκόρ συμμετοχών στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Gazzetta team
Ρεκόρ συμμετοχών στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

bet365

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση, τους «5ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού».

Πρόκειται για μία διοργάνωση του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH) που έχει βοηθήσει στην καλλιέργεια του αθλητισμού στους χώρους εργασίας με στόχους τη βελτίωση της υγείας και τη σύσφιξη των σχέσεων στο εργασιακό περιβάλλον. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνουν τέσσερα ομαδικά και επτά ατομικά αθλήματα σε πέντε διαφορετικές εγκαταστάσεις, με έδρα το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας».

Και αυτή τη χρονιά οι συμμετοχές των αθλούμενων θα είναι εκατοντάδες και από τις μέχρι τώρα εγγραφές, αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ. «Ο Οργανισμός με την κορυφαία δράση του, που θα πραγματοποιήσει για 5η συνεχόμενη χρονιά Εθνικούς Αγώνες Εργασιακής Άθλησης, ευελπιστεί να δώσει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να μπουν στα στάδια και να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους, μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται μαζί στον εργασιακό στίβο. Τον θεσμό τον έχουν αγκαλιάσει οι περισσότεροι εργαζόμενοι και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ρεκόρ συμμετοχών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που στηρίζουν τη διοργάνωση», δήλωσε ο Νίκος Κερασοβίτης, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας.


Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος εργαζόμενοι από ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και φορείς αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS) καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα τους κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Ο Οργανισμός πραγματοποιεί δράσεις που προάγουν ενεργά την αθλητική δραστηριοποίηση και την φυσική άσκηση με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνδιοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2016 είναι ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) που για 2η συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει ενεργά τη διοργάνωση, καθώς κοινή πεποίθηση των δύο οργανισμών είναι πως γεγονότα εργασιακού αθλητισμού μπορούν να συμβάλουν στην ενδυνάμωση του ηθικού των εργαζομένων σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον και στην γενικότερη ανέλιξη της ψυχικής και σωματικής τους υγείας, ιδιαίτερα στους απαιτητικούς ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2016 τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΟΠΑΝΔΑ, καθώς και του ΕΒΕΑ. Φορέας Υλοποίησης των αγώνων είναι το Sportcamp, το προπονητικό κέντρο με την πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών αθλητικών διοργανώσεων. Χορηγοί επικοινωνίας των αγώνων είναι το τηλεοπτικό κανάλι STAR, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΙΕΣΗ και η ενημερωτική ιστοσελίδα www.we24.gr.

Ενδεικτικές συμμετοχές από εταιρείες και οργανισμούς που θα πάρουν μέρος στους αγώνες:

ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Φουρλή, ΕΛΠΕ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ/Philip Morris, British American

Tobacco, BSH(Pitsos), MedNet, Λιμενικό Σώμα, Όμιλος Βυτόγιαννη, Lamda Development και άλλες πολλές.


Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ. 210 7232909

http://www.hocsh.org http://www.facebook.com/HOCSH


 

Τελευταία Νέα