Γιορτή Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη

Γιορτή Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη

Γιορτή Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται η μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη από τον οργανισμό «Οι φίλοι του Πέτρου», μια πρωτοβουλία του Γιώργου Μπαλογιάννη. 

Οι δράσεις του οργανισμού, που δημιούργησε ο πρώην αρχηγός του «Δικεφάλου», συνεχίζονται με τη μεγάλη γιορτή εθελοντισμού την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.  

Εκεί, όσοι θελήσουν θα μπορέσουν να πληροφορηθούν για τις δράσεις του οργανισμού «Οι φίλοι του Πέτρου» και ειδικότερα για ενημερωθούν γονείς γύρω από τις κετογονικές θεραπείες

Η πρόσκληση αναφέρει:

«Σας περιμένουμε στην Μεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη στις 15 Σεπτεμβρίου να γνωρίσετε και τον οργανισμό «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ» για κετογονικές θεραπείες για την ενημέρωση, εκπαίδευση και υποστήριξη των οικογενειών με παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις».

Σ’ ότι αφορά την γιορτή εθελοντισμού και τις εκδηλώσεις:

Η οργάνωση Ethelon και η εθελοντική ομάδα Wheeling2Help σας προσκαλούν στην Mεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη στις 15 Σεπτεμβρίου στο Άγαλμα Καραμανλή στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή το Wheeling2help Vol.2 όπου μία ομάδα ποδηλατών θα διανύσει 1700 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης με ένα σκοπό: 

Να μαζέψουμε 19.000 ευρώ για να αγοράσουμε 100 αναπηρικά αμαξίδια! Are YOU Wheeling2help? 

Δείτε το σχετικό video: https://vimeo.com/180815511

Στηρίξτε οικονομικά την καμπάνια: http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/wh

Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ σας περιμένει ένα πλήθος δραστηριοτήτων για τον εθελοντισμό, την υγεία, την αναπηρία και το περιβάλλον από διάφορες οργανώσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την αναπηρία, αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, θα υποδεχτούμε τους ποδηλάτες του Wheeling2help Vol.2 οι οποίοι ξεκινώντας στις 7/9 από την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν στις 15 Σεπτεμβρίου από την Θεσσαλονίκη, διαδίδοντας τα μηνύματα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Προσκεκλημένοι είναι παιδιά, νέοι και ενήλικες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές, ψυχαγωγικές αλλά και βιωματικές δραστηριότητες που θα υλοποιούνται από πολλές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις όπως: 
• Δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία
• Δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες
• Αθλητικές δράσεις από συλλόγους/ σωματεία
• Δράσεις σχετικές με την υγεία
• Δράσεις σχετικές με την τέχνη, με εικαστικά προγράμματα και θεατρικά του δρόμου
• Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

Η ethelon, το Wheeling2help και όλες οι συμμετέχουσες οργανώσεις σας προσκαλούμε να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη μέρα γεμάτη όμορφες δράσεις, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα!
http://www.wheeling2help.com/

Βοήθησε και εσύ στην διοργάνωση της Γιορτής Εθελοντισμού!  http://bit.ly/wheeling2helpthessaloniki

Στις 20.00 ξεκινάει και η ποδηλατάδα "Thessaloniki Night Ride" https://www.facebook.com/events/1761384707453203/

 

Best of internet