Ημερίδα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της κρίσης

Ημερίδα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της κρίσης

Ημερίδα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της κρίσης

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και της Αθλητιατρικής Εταιρίας, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός στην Ελλάδα της κρίσης – προοπτικές ανάπτυξης», με ομιλητή τον πρόεδρος της ελληνικής αθλητιατρικής εταιρείας, Δρ. Ξενοφών Ρούσση.  

Ο πρόεδρος της ελληνικής αθλητιατρικής εταιρείας ΑΘΛ.ΕΤ.Ι.Α, Δρ. Ξενοφών Ρούσσης ορθοπεδικός χειρουργός-ειδικός αθλητίατρος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Μπολόνια θα είναι ομιλητής στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει ο αθλητικός οργανισμός Σπατών-Αρτέμιδος τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σπατών με θέμα «ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα της κρίσης-προοπτικές ανάπτυξης».

Ο Ξενοφώντας Ρούσσης θα αναπτύξει πως και που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη επιστήμη της αθλητιατρικής αλλά και τον τρόπο όπου τα ερασιτεχνικά σωματεία και παράγοντες δύναται να ωφεληθούν απ’την παρουσία των εκπαιδευμένων ιατρών αγώνα στα παιχνίδια των ομάδων τους.

Θα γίνει διάλογος με ποδοσφαιριστές και παράγοντες και θα εξαχθούν ενδιαφέροντα συμπεράσματα αλλά και χρήσιμες διαπιστώσεις από αυτή τη συνεργασία. 

Όπως αναφέρει η πρόσκληση του Αθλητικού οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος «Η Άρτεμις»:

«Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και της Αθλητιατρικής Εταιρίας, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός στην Ελλάδα της κρίσης – προοπτικές ανάπτυξης».

Η ημερίδα θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων «Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στις 18:00 μ.μ.

Σας περιμένουμε!!!».

Best of internet