Έρευνα του gazzetta.gr για την αθλητική χορηγία

Gazzetta team
Έρευνα του gazzetta.gr για την αθλητική χορηγία

bet365

Το gazzetta σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ερευνά το είδος της σχέσης του Ελληνα φιλάθλου με τον ελληνικό αθλητισμό.

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού προχωρά σε μια σειρά από έρευνες για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στα σπορ, την αντίληψή τους για τον σημερινό ελληνικό αθλητισμό και το είδος της σχέσης τους.

Στην πρώτη έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διερευνά μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με τις σημερινές δράσεις της αγοράς του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την αποτελεσματικότητα που έχουν οι αθλητικές χορηγίες στους Ελληνες φιλάθλους. Η συμμετοχή σου σε αυτή την έρευνα είναι σημαντική. Ο χρόνος που θα δώσεις δεν είναι μεγάλος, οι απαντήσεις είναι απολύτως ανώνυμες, αλλά πρέπει να είναι υπεύθυνες προκειμένου να βοηθήσουν τους επιστήμονες να εξάγουν αληθινά και πραγματικά συμπεράσματα.

Το gazzetta σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις, εφόσον το επιθυμείς, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις, 2 κινητά τηλέφωνα MLSiQTab Altas, που είναι προσφορά της MLS: No1 Brand στα Tablets.

Απάντησε στην έρευνα πατώντας εδώ.

 

Τελευταία Νέα