Gazzetta Awards 2019: Εκλεισαν οι κάλπες με νέο ρεκόρ συμμετοχής!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards 2019: Εκλεισαν οι κάλπες με νέο ρεκόρ συμμετοχής!

bet365

Οι κάλπες των Gazzetta Awards έκλεισαν με νέο ρεκόρ μιας και και 59.944 ψήφισαν για τους καλύτερους στις έξι κατηγορίες και επιλέξατε τους καλύτερους για το 2019.

Ο θεσμός των Gazzetta Awards συνεχίστηκε και φέτος για πέμπτη σερί χρονιά. Οι προσδοκίες μας ξεπεράστηκαν (και φέτος) μιας και είχαμε νέο ρεκόρ συμμετοχής. Μετά τις 56.266 ψήφους που είχαμε για τους καλύτερους του 2018 φτάσαμε στις 59.944 ψήφους για το 2019. Για 56 ψήφους δεν φτάσαμε-σπάσαμε το όριο των 60.000 ψήφων. Ελπίζουμε για του χρόνου...

Από τις 24 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου ψηφίσατε για τους κορυφαίους της χρονιάς που μας πέρασε. Και φυσικά όπως και τις προηγούμενες χρονιές αθλητές, προπονητές και παράγοντες ψήφισαν μέσα από το gazzetta.gr τους καλύτερους για το 2019.

Οχι, δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμα τους νικητές. Αυτούς θα τους μάθετε κατά την διάρκεια της μέρας σε μια σειρά από κείμενα που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ακριβώς τις ψήφους που πήραν και οι δέκα υποψήφιοι σε όλες τις κατηγορίες.

Μέσα στα κείμενα θα μαθαίνετε πως κύλησε η ψηφοφορία και φυσικά θα θυμηθούμε και τους προηγούμενους νικητές στον θεσμό που έχει δημιουργήσει το gazzetta.gr τα τελευταία πέντε χρόνια...

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2019 έληξε...

Και οι νικητές θ' ανακοινωθούν σε λίγες ώρες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards