Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για το Fair Play (pic)

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για το Fair Play (pic)

bet365

H ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards συνεχίζεται και όλα είναι ανοιχτά για την ανάδειξη της καλύτερης Fair Play στιγμής για το 2019.

Είναι η κατηγορία που εμφανίζονται αρκετοί... ήρωες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Και ούτε το 2019 αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Και ειδικά φέτος είναι η κατηγορία που θα κριθεί την τελευταία ώρα της ψηφοφορίας. Μένει ακόμα 1,5 μέρα για το τέλος της ψηφοφορίας και είναι τουλάχιστον έξι υποψήφιοι σε απόσταση αναπνοής!

Ποια θα είναι τελικά η Fair Play στιγμή της χρονιάς;

Οι Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου που ξεκίνησαν το ματς κι αυτοί με εννιά παίκτες μιας και ο αντίπαλος δεν είχε περισσότερους παίκτες με τις απαραίτητες κάρτες υγείας και στο τέλος έχασαν κιόλας;

Ο Αρης Ανδρεάδης από την Τριανδία που κέρδισε το πέναλτι αλλά συνεννοήθηκε με τον προπονητή του για να το χάσει;

Ο Βασίλης Μαναριώτης ο οποίος ήταν τετ-α-τετ η ομάδα του έχανε αλλά είδε ότι υπήρχε αντίπαλος στο έδαφος και παράτησε την φάση;

Ο Σωτήρης Μέλλος ο οποίος σκόραρε χωρίς να δει ότι υπήρχε αντίπαλος στο έδαφος και μετά την σέντρα έβαλε αυτογκόλ;

Η ομάδα του Πανσερραϊκού που επίσης με αντίπαλο στο έδαφος δεν τελείωσε την φάση;

Οι παίκτες της Δόξα Πλατανέ οι οποίοι παραδέχθηκαν το λάθος του διαιτητή και δεν εκτέλεσαν το έμμεσο φάουλ;

Η Καβάλα που παρά το γεγονός ότι έχανε είπε στον διαιτητή να μην βγουν εκτός αγωνιστικού χώρου οι 2 τραυματίες της Καλαματάς και να μην συνεχίσουν με 9 παίκτες;

Fair Play στιγμές είχαμε και στις μεγάλες κατηγορίες.\

Ο Κώστας Φορτούνης για παράδειγμα στο ματς του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό σταμάτησε τον αιφνιδιασμό του Ολυμπιακού μιας και ο Μπουκουβάλας ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο Νικ Καλάθης παραδέχθηκε πως έβγαλε αυτός την μπάλα αναγκάζοντας την Τσαρούχα ν' αλλάξει απόφαση και να του δώσει το χέρι.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και σε κρίσιμο σημείο παραδέχθηκε πως έβγαλε αυτός την μπάλα αλλάζοντας πάλι την άποψη των διαιτητών.

Ειναι η μεγαλύτερη «μάχη» μέχρι στιγμής στα Gazzetta Awards η οποία θα κριθεί αύριο στις τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας.

Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards