Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για την καλύτερη ομάδα (pic)

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για την καλύτερη ομάδα (pic)

bet365

H ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards συνεχίζεται με την μεγάλη μάχη για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας για το 2019.

Είναι μια κατηγορία που κάθε χρόνο ψηφίζετε και διαφορετικό νικητή. Το 2015 καλύτερη ομάδα είχατε αναδείξει την Εθνική Ελλάδος Εφήβων στο μπάσκετ, το 2016 το δίδυμο Μάντη-Καγιαλή για το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2017 την Εθνική Νέων Ανδρών στο πόλο για το χρυσό στο Παγκόσμιο και το 2018 τον Ολυμπιακό στο πόλο.

Θα είναι η Εθνική Νέων η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να αναδειχθεί για δεύτερη φορά καλύτερη ομάδα στα Gazzetta Awards; Αν μη τι άλλο έχει αρκετές πιθανότητες μιας και η ομάδα του Τέο Λοράντου κατέκτησε ξανά το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Παγκόσμιοι Πρωταθλητές back to back.

Ομως έχει και αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό κάτι το οποίο φαίνεται και από τις ψήφους που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής μιας και είναι περισσότερες από δύο οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης για το 2019.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ επιστρέφοντας στην κορυφή της Ελλάδας μετά από 34 χρόνια όντας αήττητο σε μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο.

Το πόλο του Ολυμπιακού μπορεί να μην κατέκτησε ξανά το Champions League αλλά έφτασε και πάλι μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας φυσικά και το τρεμπλ στην Ελλάδα.

Και η Εθνική Ελλάδος Κορασίδων κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προσθέτοντας μία ακόμη ομάδα από το πόλο!

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ κατέκτησε το νταμπλ και κατέκτησε τουλάχιστον ένα τρόπαιο για 24η σεζόν!

Το τρομερό δίδυμο της κωπηλασίας Μπούρμπου-Κυρίδου κατέκτησε δύο χρυσά σε Παγκόσμιο κι Ευρωπαϊκό Κ23 και το πιο σημαντικό; Προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η τρομερή ομάδα του Προμηθέα μπορεί να κατέκτησε κάποιο τρόπαιο αλλά όχι μόνο έφτασε στο ταβάνι της αλλά το διέλυσε μιας κι έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που έφτασε σε τελικό κι έκανε και εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη.

Το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του CEV Cup και κατέκτησε και το νταμπλ στην Ελλάδα.

Το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έφτασε μέχρι τον τελικό της EuroLeague και κατέκτησε για 6η σερί χρονιά το πρωτάθλημα.

Το βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε ξανά το νταμπλ στην Ελλάδα.

Η ψηφοφορία έχει αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες πέντε ομάδες έχουν ήδη ξεχωρίσει με τις ψήφους σας και όλα δείχνουν ότι η καλύτερη ομάδα θα κριθεί τις τελευταίες μέρες!

Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards