Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για τον καλύτερο αθλητή (pic)

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για τον καλύτερο αθλητή (pic)

bet365

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards συνεχίζεται με την μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή για το 2019 να είναι μεγάλη.

Είναι μια κατηγορία που στις προηγούμενες τέσσερις ψηφοφορίες ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε κυριαρχήσει. Για την ακρίβεια ο πιθανότατα καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος (κρίκους) είχε ψηφιστεί από εσάς τρεις φορές από τις συνολικά τέσσερις!

Το 2015, το 2017 και το 2018 ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από άρχοντας των κρίκων ήταν και ο άρχοντας των Gazzetta Awards χάνοντας το βραβείο μόνο το 2016 όταν και είχατε ψηφίσει ως αθλητή της χρονιάς τον Σπύρο Γιαννιώτη για την υπερπροσπάθεια και το ασημένιο μετάλλιο που είχε πάρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Φέτος θα γίνει η ανατροπή; Αν μη τι άλλο υπάρχουν ισχυροί υποψήφιοι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε MVP στο ΝΒΑ κι έφτασε μέχρι τους τελικούς της Ανατολής με τους Μπακς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι και το νο5 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις κατακτώντας 3 τίτλους με σημαντικότερο το ATP Finals στο Λονδίνο.

Ο Μίλτος Τέντογλου πήρε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό του κλειστού στίβου στο μήκος.

Ο Χρήστος Βολικάκης πήρε δύο χρυσά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες και σάρωσε τα μετάλλια στα Παγκόσμια Κύπελλα στην ποδηλασία.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ πήρε ασημένιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κολύμβηση.

Ο Νικ Καλάθης ξεχώρισε από τον περσινό Παναθηναϊκός κι έγινε μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague κι MVP του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αντρε Βιεϊρίνια ήταν ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ που κατέκτησε αήττητος πρωτάθλημα.

Ο Αντρέας Βαζαίος πήρε 2 χρυσά και 1 χάλκινο στο Ευρωπαϊκό 25αρας πισίνας!

Ο Βύρων Κοκκαλάνης τερμάτισε 4ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι εξασφάλισε την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και φυσικά ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος δε γίνεται να περάσει χρόνος και να μην είναι μέσα στους κορυφαίους μιας και κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους.

Η ψηφοφορία έχει αρχίσει εδώ και τρεις μέρες κάποιοι υποψήφιοι έχουν ήδη ξεχωρίσει και πάμε για... θρίλερ στο τέλος της ψηφοφορίας σε ότι έχει να κάνει με τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς για το 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards