Ανανεωμένο και δυνατό έρχεται στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο το 7ο European King of Taekwon-Do Greek Open!

Gazzetta team
Ανανεωμένο και δυνατό έρχεται στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο το 7ο European King of Taekwon-Do Greek Open!

bet365

Με τη συμμετοχή αθλητών υψηλού βεληνεκούς θα πραγματοποιηθεί στο διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου το 7ο European King of TaeKwon-Do Greek Open στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία την περσινή χρονιά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τουλάχιστον 4.000 αθλητών οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες 1.500 αθλητών από 15 διαφορετικές χώρες. Στο δελτίο Τύπου οι διοργανωτές σημείωσε ότι… «Λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη για 7η συνεχόμενη χρονιά, το European King of Taekwon-do ITF, το σημαντικότερο τουρνουά του αθλήµατος στην Ευρώπη, έναν τίτλο που απέκτησε επάξια λόγω του πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου στις μεγάλες κατηγορίες και λόγω της τεράστιας συμμετοχής αθλητών, ξένων συλλόγων και Εθνικών Οµάδων, µεγάλων δυνάµεων του αθλήµατος παγκοσμίως.

To 2018 παρακολούθησαν τη διοργάνωση στη διάρκεια του διημέρου, περισσότεροι από 4.000 θεατές ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 αθλητές από 15 διαφορετικές χώρες.

Η διοργάνωση έρχεται φέτος ανανεωμένη και δυνατή και υπόσχεται σε αθλητές και κοινό δύο ημέρες γεμάτες αγωνιστική δράση που κόβει την ανάσα και εντυπωσιακό show στην τελετή έναρξης. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει εστιάσει τις προσπάθειές της στην άρτια διοργάνωση και τον προγραμματισμό της ροής των αγώνων ταυτόχρονα σε πολλά τερέν, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει και ένα εντυπωσιακό show με τον συνδυασμό παραδοσιακών και μοντέρνων στοιχείων ώστε να προσφέρει μια ξεχωριστή αθλητική και πολιτιστική εμπειρία σε όλους.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί με τους προκριματικούς των μεγαλύτερων κατηγοριών οι οποίοι θα κορυφωθούν το απόγευμα της ίδιας ημέραςπαρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-do ITF Prof. Ri Jo Son, όταναμέσως μετά την τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί για την ανάδειξη του European King of Taekwon-Do. Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες των μικρότερων κατηγοριών με σκοπό να αποκομίσουν όλοι οι αθλητές μια πολύ δυνατή αγωνιστική εμπειρία που θα βοηθήσει στην αθλητική εξέλιξή τους.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει ήδη για τους Ελληνικούς και ξένους συλλόγους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα: www.tkd-itf.gr

Όσοι σύλλογοι δεν έχουν προμηθευτεί κωδικούς για την ηλεκτρονική εγγραφή τους θα πρέπει να το αιτηθούν στο e-mail: [email protected] για να τους αποσταλούν άμεσα ενώ για τους νέους αθλητές τους θα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη κατάθεση των Δικαιολογητικών Έκδοσης Αθλητικού Δελτίου στην Α.Ο.Τ.Ε.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο «Μίμης Τσικίνας» της ΧΑΝ Θεσαλονίκης, υπότην αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Η εγγραφές λήγουν την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2019και η κλήρωση των αγώνων θα δημοσιευθεί θα δημοσιευθεί ηλεκτρονικά και στις ιστοσελίδες: www.greekopen.gr και www.tkd-itf.gr».

 

Τελευταία Νέα