Ο Γιώργος Παπανδρέου στην έδρα των Μεσογειακών Αγώνων

Gazzetta team
Ο Γιώργος Παπανδρέου στην έδρα των Μεσογειακών Αγώνων

bet365

Την έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου ξεναγήθηκε στα γραφεία της Ο.Ε. , συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία της προετοιμασίας από την ηγεσία της Πάτρα 2019.

Τον πρώην πρωθυπουργό ξενάγησαν στους χώρους των γραφείων της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ο αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Θόδωρος Δούρος, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κανελλάκης, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγγελος Ροζής, ο συντονιστής της ομάδας έργου Περικλής Νασόπουλος και ο διευθυντής εγκαταστάσεων Χρήστος Παπαδημάκης. Στη συνέχεια τον υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Ηλίας Δαλαϊνας και ο διευθυντής αθλημάτων και εγκαταστάσεων Γιώργος Μπεμπέτσος, οι οποίοι μαζί με τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της εκτελεστικής επιτροπής και τα υπόλοιπα στελέχη ενημέρωσαν αναλυτικά τον πρώην πρωθυπουργό για όλα τα θέματα της προετοιμασίας και όσα απομένουν να γίνουν μέχρι την έναρξη των Αγώνων στις 25 Αυγούστου.

 

Τελευταία Νέα