Ανακοινώθηκε ο θεσμός της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού» (pic)

Gazzetta team
Ανακοινώθηκε ο θεσμός της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού» (pic)

bet365

Την έναρξη του θεσμού της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», η οποία θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα από 8 έως 19 Δεκεμβρίου 2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, ανακοίνωσαν ο πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού» έχει διαμορφωθεί ως εξής:
08/12/2018, 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του σωματείου «Άρης Βούλας», στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
09/12/2018, 2ος Αγώνας Rugby 7s της αντιπροσωπευτικής ομάδας Α.Ε.Α.Ε. με την ομάδα Athens Spartans RFC στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας, στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
15/12/2018, 1η Αναρριχητική Οικογενειακή δράση για τα μέλη της Α.Ε.Α.Ε. και τέκνα αυτών, σε εγκαταστάσεις στο Δήμο Αλίμου.
17/12/2018, Φιλικός αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Α.Ε.Α.Ε με την ομάδα Α.Ο. Τερψιθέας, στις εγκαταστάσεις του σωματείου «Α.Ο. Τερψιθέας», στο Δήμο Γλυφάδας.
18/12/2018, Super Cup διοργανώσεων Ποδοσφαίρου, μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Κυπελλούχου Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Βάρης, στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
18/12/2018, Διμερής Συνεδρίαση Α.Ε.Α. Ελλάδος – Α.Ε.Α. Κύπρου, στη Γλυφάδα.
17-19/12/2018, 1ο Συνέδριο Παραρτημάτων Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησαν με ανακοίνωσή τους την Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια της, συμβάλλοντας στην επιτυχή πραγματοποίηση της διοργάνωσης.
 

Τελευταία Νέα