Σάρωσαν στα Dime2018 το gazzetta.gr και η Liquid Media!

Gazzetta team
Σάρωσαν στα Dime2018 το gazzetta.gr και η Liquid Media!

bet365

Μια... ντουζίνα βραβεία, δεκάδες selfies, χαμόγελα, χειροκρότημα, περηφάνια, αλλά και δέσμευση ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι! Όλα τα παραπάνω είχε το μενού των Dime2018 όπου gazzetta.gr και Liquid Media πρωταγωνίστησαν ακόμη μια χρονιά!

Με την εκδήλωση να φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, το gazzetta.gr και γενικότερα η οικογένεια της Liquid Media δεν ήταν δυνατό να μην αποδειχθούν... άλογα κούρσας που έκοψαν πρώτα το νήμα και της ενημέρωσης, αλλά και των βραβείων! Για 5ο συνεχόμενο καλοκαίρι, η εταιρία Boussias Communications διοργάνωσε τα Digital Media Awards με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών ψηφιακών εκδόσεων και μέσων. Για ακόμη μια φορά, το παρών έδωσαν παράγοντες από όλη την ψηφιακή αγορά και φυσικά δεν ήταν δυνατό να λείψουμε εμείς.

Με το Digital Publication of the Year να αποτελεί... κερασάκι στην γλυκιά τούρτα της επιτυχίας οι άνθρωποι του gazzetta.gr και των άλλων Μέσων της Liquid Media ανέβηκαν στο πόντιουμ πολλές φορές για να πανηγυρίσουν τα βραβεία! Τα 10 εξ αυτών είναι «δικά μας», συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που μας θέλει σε κάθε γενέθλια να... το σηκώνουμε κι ισάριθμες φορές. 7 βραβεία στα 7α γενέθλια, 8 στα 8α και πάει λέγοντας.

«Η Liquid Media παραμένει σταθερή στις αρχές της, οι οποίες είναι η συνέπεια και η ειλικρίνεια στις σχέσεις της με τους αναγνώστες των sites που εκπροσωπεί, καθώς και με τους συνεργάτες και πελάτες της» τόνισε σχολιάζοντας τις διακρίσεις ο Τάκης Γεωργόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Liquid Media και πρόσθεσε: «Η πελατοκεντρική προσέγγιση, η δημιουργικότητα, η αντικειμενικότητα, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και η καθημερινή προσπάθεια από όλα τα μέλη της υπέροχης ομάδας μας, επιβραβεύονται για μια ακόμη χρονιά.

Στα DIME 2018 κατακτήσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση του Digital Publication of The Year, όπως επίσης και άλλα 11 βραβεία (5 Gold, 5 Silver και 2 Bronze). Αυτές οι διακρίσεις, εκτός του ότι μας κάνουν περήφανους και χαρούμενους για τη δουλειά μας, μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντάκτες του site, για τις άπειρες ώρες δουλειάς και το ατελείωτο μεράκι, στο εμπορικό τμήμα, που «σαρώνει την αγορά», τη διοίκηση που έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό «μαγαζί - γωνία» και βεβαίως στο Development Team της Liquid Media, χωρίς τη βοήθεια του οποίου, οι περισσότερες από τις ιδέες μας θα έμεναν στο... χαρτί, αλλά και στη Wedia που μας στηρίζει και μας υποστηρίζει τεχνικά από την 1η μέρα.

Και κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που 10 χρόνια τώρα μας βοηθάτε να «σπάμε το ταβάνι» μας!

Αναλυτικά τα βραβεία:

DIGITAL PUBLICATION OF THE YEAR - gazzetta.gr

BEST APP - GOLD, Euroleague Greece @ gazzetta.gr

BEST LAUNCH CAMPAIGN - GOLD, Euroleague Greece @ gazzetta.gr

BEST EDITORIAL - BEST COLUMN - GOLD, Άκου Έφη τι είναι σκλήρυνση @ gazzetta.gr

BEST THEMATIC SITES - SILVER, gazzetta.gr

BEST LONG FROM CONTENT - SILVER, Gazzetta Specials - Θανάσης Βέγγος @ gazzetta.gr

BEST OUTSTANDING NEW PROJECT - SILVER, Euroleague Greece @ gazzetta.gr

BEST NATIVE ADVERTISING/PUBLISHER - SILVER, gazzetta.gr - Native Team

BEST CSR AWARD - BRONZE, Costa Navarino @ gazzetta.gr

BEST VIDEO STORYTELLING - BRONZE, Gazzetta Doc - Άγγελος @ gazzetta.gr

BEST READER INTERACTION - GOLD, Reader.gr

BEST NATIVE ADVERTISING - GOLD, Luben.Tv

 

Τελευταία Νέα