Οι δράσεις της ΑΜΚΕ «Charity4U» για το 2018

Gazzetta team
Οι δράσεις της ΑΜΚΕ «Charity4U» για το 2018

bet365

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», ανακοίνωσε τις δράσεις της για το 2018, καθώς και τους υποστηριζόμενους αθλητές και Ambassadors της.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του «Charity4U» κ. Έλλη Φλέγγα, το 2018 θα συνεχιστεί η χορηγία στους τέσσερις υποστηριζόμενους αθλητές του Charity4U, τους Κατερίνα Δίβαρη (17 ετών, αθλήτρια ιστιοπλοΐας στην κατηγορία RSX), Νίκο Παπαγγελή (18 ετών, παρα-ποδηλάτης), Κωνσταντίνο Γράψα και Μάριο Γράψα (18 και 21 ετών αντίστοιχα, αθλητές ενόργανης στην κατηγορία του τραμπολίνο), με την προσθήκη ενός πέμπτου αθλητή, του πολλά υποσχόμενου, 21χρονου πρωταθλητή κολύμβησης, Απόστολου Χρήστου, ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και πολλές διακρίσεις.

Στη συνέχεια, η κ. Φλέγγα παρουσίασε τους Holmes Place Ambassadors για το 2018, οι οποίοι είναι η Φαίδρα Παπαδημητρίου, που θα κάνει μαραθώνια κολύμβηση (10 χλμ), ο Δημήτρης Αθανασιάδης, που θα διανύσει μια απόσταση 37 χλμ στο βουνό (trail running) και η Σόνια Καζόνη που θα τρέξει τον γύρο των Σπετσών (25 χλμ) και θα συμμετέχει και στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας (42 χλμ). Μέσω της επίτευξης των παραπάνω αθλητικών στόχων και με την υποστήριξη των Holmes Place, οι ambassadors θα προβάλλουν το Charity4U και θα συγκεντρώσουν πόρους για τους σκοπούς του.

Η Αντιπρόεδρος Ευγενία Τζαννίνη αναφέρθηκε στην συνεργασία της Charity4U με την ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Act4Greece, που έχει εντάξει το Charity4U στις δράσεις του, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να συνεισφέρει χρήματα για τη στήριξη των αθλητών.

Κλείνοντας, η Γενική Γραμματέας της Charity4U Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη ανακοίνωσε τις πέντε αθλητικές διοργανώσεις για το 2018, οι οποίες θα δώσουν μέρος ή το σύνολο των εσόδων τους προς τους σκοπούς του Charity4U. Αυτές είναι το Spetsathlon (11-13 Μαΐου) το μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας, οι δράσεις της κολυμβητικής ομάδας της Pastra Cretonaxiosa, το The Bridge Experience (2-3 Ιουνίου), που πραγματοποιείται στη Γέφυρα Ρίου/Αντιρρίου, το Swim Around Spetses (1 Σεπτεμβρίου) και το Santa Run που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της ΑΜΚΕ “Charity4U – Αθλητισμός για όλους”:

Site | Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα