Τέσσερις μέρες έμειναν και όλα κρίνονται στα Gazzetta Awards

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τέσσερις μέρες έμειναν και όλα κρίνονται στα Gazzetta Awards

bet365

Λιγότερες από 100 ώρες έμειναν για να κλείσει η κάλπη των Gazzetta Awards με τις περισσότερες κατηγορίες να είναι ακόμα «ανοιχτές» στις πρώτες τριάδες.

Ουδεμία έκπληξη. Οι περισσότερες κατηγορίες των Gazzetta Awards θα κριθούν κυριολεκτικά την τελευταία μέρα. Ναι, υπάρχουν κι αυτές (δύο για την ακρίβεια) στις οποίες ο νικητής ή η νικήτρια έχουν αποκτήσει τέτοια διαφορά που δεν μπορεί ν' αλλάξει στις επόμενες 90 και κάτι ώρες της ψηφοφορίας. Ομως μπορεί ν' αλλάξει την τελική τριάδα η κάθε ψήφος.

Εκτός από το ξεκάθαρο δίλημμα που έχει προκύψει στην κατηγορία Καλύτερος Αθλητής (Πετρούνιας ή Αντετοκούνμπο) υπάρχει κι αυτό για την τρίτη θέση εκεί όπου επίσης θα κριθεί τελευταία στιγμή ανάμεσα στον Νικ Καλάθη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Στην κατηγορία της Καλύτερης Αθλήτριας όλα μπορούν ν' αλλάξουν στην τελική τριάδα μιας και οι διαφορές για την τρίτη θέση ειδικά είναι πάρα πολύ μικρές. Ακόμα και η αθλήτρια που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 10η θέση θα μπορούσε να κάνει... άλμα για την τελική τριάδα.

Από τις πιο ανοιχτές κατηγορίες αυτή της Καλύτερης Ομάδας. Οι ψήφοι έχουν μοιραστεί και οι τρεις πρώτες θέσεις μπορούν ν' αλλάξουν μέσα στις επόμενες ώρες. Και η πρωτιά και φυσικά όλες οι υπόλοιπες θέσεις. Το μπάσκετ δείχνει να κυριαρχεί αλλά υπάρχει και η Εθνική Πόλο Νέων-Ανδρών!

Ακόμα πιο ανοιχτή αυτή του Καλύτερου Προπονητή. Πέντε προπονητές διεκδικούν την πρώτη θέση! Λοράντος, Παπαθεοδώρου, Πασκουάλ, Ράφτης και Κρίερ έχουν κερδίσει την ψήφο του κοινού και οι τρεις πρώτες θέσεις θα καθοριστούν την τελευταία στιγμή.

Στην κατηγορία του Καλύτερου Αθλητή ή Καλύτερης Αθλήτριας με αναπηρία γίνεται μάχη για μια θέση στην τελική τριάδα μιας και υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι που μπορούν ν' αλλάξουν τα δεδομένα τις τελευταίες 90 ώρες της ψηφοφορίας.

Και τέλος υπάρχει η νέα κατηγορία των Gazzetta Awards. Αυτή της Sustenium Fair Play Στιγμή της Χρονιάς. Εκεί όπου αναδεικνύουμε τις ωραίες στιγμές και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι οποίες όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα ψήφους κερδίζουν και το κοινό του gazzetta.gr. Ομως δεν είναι μόνο η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής ή ο Κώστας Κοκκινοπλίτης (ποδόσφαιρο) και το δίδυμο Τριάντη/Βέμου (πυγμαχία) που ξεχωρίζουν από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Υπάρχει και η κίνηση του Σφαιρόπουλου προς τον Ιβκοβιτς αλλά και αυτή του Ρέι προς τον Ανέστη. Ολα όμως μπορούν ν' αλλάξουν μιας και οι διαφορές είναι πολύ μικρές στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Λίγες ώρες απέμειναν και η ψήφος σας μπορεί ν' αλλάξει τους τελικούς νικητές μιας και οι διαφορές είναι μικρές. Εχετε ακόμα λίγες ώρες για ν' αποφασίσετε τους καλύτερους για το 2017...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards