H Πρόεδρος των Ολυμπιονικών ψηφίζει στα Gazzetta Awards

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
H Πρόεδρος των Ολυμπιονικών ψηφίζει στα Gazzetta Awards

bet365

H Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών συμμετέχει και αυτή στη ψηφοφορία του gazzetta.gr για τους κορυφαίους της χρονιάς, επιλέγοντας τους δικούς της καλύτερους!

Η Βούλα Κοζομπόλη πήρε το κινητό της, επέλεξε τους καλύτερους στα Gazzetta Awards και ψήφισε και αυτή, μετέχοντας στη μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία για τους κορυφαίους της χρονιάς στον ελληνικό αθλητισμό!

Λίγο αργότερα, αποκάλυψε τις επιλογές της: «Νομίζω ότι οι τρεις κορυφαίοι σε άνδρες, γυναίκες και ομάδα, είναι έτσι όπως τους επέλεξαν και οι Ελληνες αθλητικοί συντάκτες. Δηλαδή στους άνδρες ψήφισα τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος της χρονιάς, στις γυναίκες η Κατερίνα Στεφανίδη δεν είχε αντίπαλο και στις ομάδες, η πρωταθλήτρια κόσμου Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών, πρέπει να είναι στην κορυφή» είπε η Βούλα Κοζομπόλη που για προπονητή επέλεξε τον κόουτς της Εθνικής πόλο νέων ανδρών, Τεό Λοράντο: «Επειδή προέρχεται από το χώρο μου, τον γνωρίζω καλά και ξέρω τι δουλειά έχει κάνει, η οποία μάλιστα φάνηκε με την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο του Βλειγραδίου. Θα ψηφίσω λοιπόν τον Τεό Λοράντο...»

Αντιθέτως δεν πήρε θέση για τον αθλητή με αναπηρία. «Εϊναι δύσκολο να επιλέξω γιατί αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Πραγματικά αυτά τα παιδιά υπερβάλλουν εαυτό, πολλούς τους ξέρω γιατί έχω γυμναστεί μαζί τους και ειλικρινά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.»

Οσο για το SUSTENIUM fair play, επιλέγει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, επειδή είναι γυναίκες!

Πάρε και εσύ μέρος!
Το gazzetta.gr συνεχίζει την παράδοση, που εξελίσσεται σε θεσμό, και σε καλεί να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία φέτος γίνεται με την υποστήριξη του Sustenium Plus! Τα ρεκόρ των δύο προηγούμενων ετών, με τις ψήφους πλέον να έχουν σπάσει το φράγμα των 50.000, δείχνουν το μέγεθος της απήχησης και την βαρύτητα αυτών των διακρίσεων για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες του αθλητισμού.
Αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και σύλλογοι περιμένουν, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και πέρσι μέσα από τα ποσταρίσματά τους στα social media, την δική σου ψήφο για να κερδίσουν μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι τη σημαντικότερη: την ανάδειξή τους στην κορυφή από το κοινό, από τον απλό κόσμο, από τους φιλάθλους, από την μεγαλύτερη αθλητική κοινωνία αναγνωστών στην Ελλάδα! Φέτος προσθέσαμε και την καλύτερη “fair play” στιγμή της χρονιάς. Σε μια κατηγορία που βρίσκουμε στιγμές από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο, από τις επαγγελματικές και φυσικά από σπορ μικρότερης απήχησης, όπως η πάλη, οι αναγνώστες του gazzetta θα αναδείξουν την fair play στιγμή της χρονιάς και θα καθορίσουν τον νικητή του Sustenium Fair Play Βραβείου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards