Ποιος θα είναι ο καλύτερος αθλητής των Gazzetta Awards;

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ποιος θα είναι ο καλύτερος αθλητής των Gazzetta Awards;

bet365

Μετά από μία εβδομάδα στην ψηφοφορία-θεσμό του gazzetta.gr έχουν ξεχωρίσει κάποιοι στην κατηγορία του καλύτερου αθλητή για το 2017, αλλά όλα μπορούν ν' αλλάξουν.

Είναι από τις κατηγορίες που η πρωτιά θα κριθεί από κάθε ψήφο σας. Και όπως είναι λογικό και μπορείτε (εύκολα) να φανταστείτε οι Λευτέρης Πετρούνιας και Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μπροστά στην ψηφοφορία για τον καλύτερο αθλητή του 2017. Ο Πετρούνιας ο οποίος την Παρασκευή αναδείχθηκε για τρίτη σερί χρονιά ως ο κορυφαίος αθλητής από τον ΠΣΑΤ έκανε ακόμα μία σπουδαία σεζόν. Κατέκτησε χρυσό και στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό αποδεικνύοντας πως είναι ο καλύτερος στο άθλημά του και παραμένει αήττητος για περισσότερο από ένα χρόνο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την μεριά του μέσα στο 2017 πραγματοποίησε την μεγάλη έκρηξή του. Εγινε ο νεότερος μη Αμερικάνος που ξεκίνησε βασικός σε All Star Game και στη συνέχεια αφού έβαλε τους Bucks στα play off αναδείχθηκε και ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος. Φέτος με τους αριθμούς που έχει, βάζει υποψηφιότητα ως ο πολυτιμότερος του ΝΒΑ.

Ομως δεν είναι μόνον αυτοί που έχουν ξεχωρίσει στην κατηγορία του καλύτερου αθλητή. Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νικ Καλάθης από το μπάσκετ έχουν συγκεντρώσει αρκετές ψήφους μιας και το κοινό προφανώς στέκεται και στις επιδόσεις τους στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής EuroLeague και οι δυο συγκεκριμένοι είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής παρά τους τραυματισμούς που είχαν τις τελευταίες μέρες.

Το κοινό του gazzetta.gr όμως δεν στέκεται μόνο στο μπάσκετ. Εχει ξεχωρίσει με τις ψήφους του και τον Στέφανο Τσιτσιπά από τον χώρο του τένις αλλά και τον Γιάννη Φουντούλη από τον χώρο του πόλο. Ο νεαρός τενίστας έκανε το «μπαμ» μέσα στο 2017 κι ανέβηκε στην 87η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης! Ταυτόχρονα ξεχώρισαν και τον Γιάννη Φουντούλη για την συνέπειά του στον χώρο του πόλο τόσο στην Εθνική ομάδα όσο και στον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν στην ψηφοφορία οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Φιλιππίδης, Μίλτος Τέντογλου και Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει. Και μπορείς να κάνεις την διαφορά όχι μόνο στην κατηγορία του καλύτερου αθλητή αλλά και στις επόμενες πέντε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards