Gazzetta Awards 2017: Η κάλπη της μεγαλύτερης ψηφοφορίας της χρονιάς σε περιμένει για να αναδείξεις τους κορυφαίους!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards 2017: Η κάλπη της μεγαλύτερης ψηφοφορίας της χρονιάς σε περιμένει για να αναδείξεις τους κορυφαίους!

bet365

Η ώρα για τα βραβεία των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού, στην μεγαλύτερη ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, έφτασε: άνοιξε την κάλπη και δώσε την ψήφο που θα καθορίσει τους νικητές!

Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετίσουμε το 2017 έφτασε η στιγμή να αναδείξεις τους κορυφαίους του αθλητισμού για τη χρονιά που φεύγει, η στιγμή για να επιλέξεις τους καλύτερους, τους νικητές των gazzetta awards 2017!

Το gazzetta.gr συνεχίζει την παράδοση, που εξελίσσεται σε θεσμό, και σε καλεί να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία φέτος γίνεται με την υποστήριξη του Sustenium Plus! Τα ρεκόρ των δύο προηγούμενων ετών, με τις ψήφους πλέον να έχουν σπάσει το φράγμα των 50.000, δείχνουν το μέγεθος της απήχησης και την βαρύτητα αυτών των διακρίσεων για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες του αθλητισμού.

Αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και σύλλογοι περιμένουν, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και πέρσι μέσα από τα ποσταρίσματά τους στα social media, την δική σου ψήφο για να κερδίσουν μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι τη σημαντικότερη: την ανάδειξή τους στην κορυφή από το κοινό, από τον απλό κόσμο, από τους φιλάθλους, από την μεγαλύτερη αθλητική κοινωνία αναγνωστών στην Ελλάδα!

Οπως κάθε χρόνο, η συντακτική ομάδα του αγαπημένου σου website έχει επιλέξει τους δέκα αθλητές και τις δέκα αθλήτριες της χρόνιας με βάση τις επιτυχίες που είχαν, την εξέλιξή τους μέσα στο 2017, ξεχωρίζοντας και αυτούς που διακρίθηκαν περισσότερο μέσα από τις ομάδες τους.
Στις ομάδες της χρονιάς επιλέξαμε αυτές που κατέκτησαν τίτλους και μετάλλια αλλά και αυτές που παραμένουν με συνέπεια στην ελίτ σε διεθνές επίπεδο.

Στην κατηγορία των προπονητών όλοι οι υποψήφιοι ξεχώρισαν, όπως φαίνεται από τις επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών τους στη διάρκεια του 2017.
Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και φέτος την διάκριση για τον αθλητή ή την αθλήτρια με αναπηρία παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε Παραολυμπιακούς αγώνες. Δεκάδες αθλητές έφεραν και φέτος πολλά μετάλλια στην χώρα μας και διαλέξαμε τους δέκα γνωρίζοντας πως έχουμε αδικήσει αρκετούς περισσότερους.

Φέτος προσθέσαμε και την καλύτερη “fair play” στιγμή της χρονιάς. Σε μια κατηγορία που βρίσκουμε στιγμές από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο, από τις επαγγελματικές και φυσικά από σπορ μικρότερης απήχησης, όπως η πάλη, οι αναγνώστες του gazzetta θα αναδείξουν την fair play στιγμή της χρονιάς και θα καθορίσουν τον νικητή του Sustenium Fair Play Βραβείου.

Για μια ακόμη χρονιά το gazzetta συνεχίζει την παράδοση που δημιουργεί χάρη στην συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του που βρίσκουν νόημα συμμετοχής σε αυτή την ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων και την έχουν αναδείξει στην ψηφοφορία με την μεγαλύτερη βαρύτητα στον ελληνικό αθλητισμό!

Η ψηφοφορία άνοιξε. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards