Κυκλοφόρησε το 1ο Cook Book της HolmesPlace!

Gazzetta team
Κυκλοφόρησε το 1ο Cook Book της HolmesPlace!

bet365

Με αφορμή την επέτειο των 15 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα, η Holmes Place, πάντα πρωτοπόρος στο χώρο του fitness & wellness, δημιούργησε το 1ο «Holmes Place Cookbook»!

Μέσα από ένα εύχρηστο και βολικό format, με minimaldesign, αναδεικνύονται όλες οι γευστικές της συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες όσων επιδιώκουν μία υγιεινή διατροφή βασισμένη σε φρέσκες πρώτες ύλες και εποχιακά προϊόντα, με γνώμονα τόσο την απόλαυση όσο και τη θρεπτική αξία των συστατικών τους.

Αποτελούμενοαπόεύκολες, γρήγορες, πρωτότυπεςαλλάπάνταγευστικέςπροτάσεις, τοβιβλίοχωρίζεταισε 6 κεφάλαια (Juices&Smoothies, Healthysnacks, Salads, Soups, Cookingwithfriends και Tips&tricks)καιπεριλαμβάνειπάνωαπό 40 υγιεινέςσυνταγές, με έμφαση σε χορταστικές σαλάτες και εναλλακτικά snack. Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι τα υπέροχα κινόαburgers, η νόστιμη σαλάτα με kale, πράσινο μήλο, αβοκάντο, καρύδια και λιαστή ντομάτα, η δημιουργική πίτσα με βάση από κινόα με λαχανικά και μοτσαρέλα καθώς και η ευφάνταστη σαλάτα με στάρι καμούτ, μανιτάρια και ταχίνι.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Συνταγές: Γιάννης Τρυφώνης

Φωτογραφίες: Ιωάννα Ρουφοπούλου, Αλέξανδρος Ιωαννίδης

Οργάνωση Παραγωγής & Επιμέλεια Συνταγών: Φώτης Παράβας

Δημιουργικός Σχεδιασμός: +minus

Το HolmesPlaceCookbook θα διατίθεται σε όλα τα HolmesPlace στην τιμή των12 ευρώ

 

Τελευταία Νέα