Η Χριστίνα Βραχάλη βγήκε για τρέξιμο στην Αθήνα (gTV + pics)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Η Χριστίνα Βραχάλη βγήκε για τρέξιμο στην Αθήνα (gTV + pics)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη επισκέφτηκε το adidas Runbase, το απόλυτο σημείο αναφοράς του running στην πόλη και μας παρουσιάζει την πιο πλούσια εμπειρία που μπορεί να ζήσει ένας δρομέας μέσα στην πόλη.

Σάββατο! Η αγαπημένη ημέρα των περισσότερων. Η ημέρα που περιμένουμε όλοι από την αρχή της εβδομάδας. Το gazzetta.gr πάντα έχει καινούριες και διαφορετικές προτάσεις για εσάς, για το πως να περάσετε όμορφα, εναλλακτικά και ξέγνοιαστα την αγαπημένη σας ημέρα, με την ελπίδα πως θα γίνουν όλες οι ημέρες σας «αγαπημένες»!

Το running είναι αρκετά διαδεδομένο το τελευταίο διάστημα. Ο καθένας τρέχει για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους. Θέτει τους δικούς του προσωπικούς στόχους.

Στόχος για κάποιον μπορεί να είναι η επικοινωνία. Η συνάντηση με άλλους ανθρώπους. Η εκγύμναση. Η άσκηση. Το τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας. Η σωστή διατροφή. Ή όλα αυτά μαζί!

Το gazzetta.gr επισκέφτηκε τη ..βάση! Τo adidas Runbase!

Εκεί από όπου ξεκινούν όλα.

Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, δώσαμε ραντεβού με τους υπόλοιπους adidas Runners Athens, -runners όλων των ηλικιών, γυναίκες, άνδρες, παιδιά!

Αφού ήπιαμε παρέα τον πρωινό μας καφέ, ξεκινήσαμε το ζέσταμα από τους ειδικούς instructors. Χωριστήκαμε σε ομάδες, και διανύσαμε μια πανέμορφη διαδρομή 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας. Διασχίσαμε το Ζάππειο και πολλές φορές, δε σας το κρύβω, περνούσε από το μυαλό μου πως ίσως και να βρίσκομαι στην εξοχή.

Τερματισμός στη βάση μας. Ακολούθησαν οι ασκήσεις αποθεραπείας, και στη συνέχεια το brunch, κατά τη διάρκεια του οποίου ανταλλάξαμε απόψεις και εικόνες από τη διαδρομή.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα...

Και μετά για την επόμενη....

Δείτε πως περάσαμε κι ελάτε να ζήσουμε παρέα την εμπειρία, με την πιο fun running παρέα της πόλης, τους adidas Runners Athens!

Ημέρα συνάντησης: Κάθε ημέρα που θέλουμε να είναι όμορφη!

Τόπος συνάντησης: adidas Runbase

Εγγραφές/Συμμετοχές: www.adidas.gr/adidasrunners

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.