Γενέθλια μαζί με τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Γενέθλια μαζί με τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα 109 του χρόνια με έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου, όπου οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και παράλληλα να βοηθήσουν τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».

Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τους φίλους του δύο μέρες αργότερα! Ο Ερασιτέχνης διοργανώνει αγώνα δρόμου και δίνει την ευκαιρία στους φίλους του συλλόγου να αθληθούν αλλά και να βοηθήσουν οικονομικά το «τριφύλλι» μέσα από την συμμετοχή τους! Κεντρικός άξονας θα είναι το γήπεδο της Λεωφόρου ενώ θα υπάρχουν διαδρομές των 10 χιλιομέτρων, των 5 αλλά και ενός που είναι για παιδιά!

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Αγώνας δρόμου «Λεωφόρος Δρομέων»

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με αφορμή την συμπλήρωση 109 ετών από την ίδρυσή του (3/2/1908), διοργανώνει στις 5/2/2017 υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ».

Ο αγώνας έχει ως κύριο άξονά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, δέκα(10), πέντε(5) και ενός(1) χιλιομέτρου (παιδικός αγώνας), ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός του τοποθετούνται στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο., «Απ. Νικολαΐδης».

Σκοπός του αγώνα αλλά και επιδίωξη του Παναθηναϊκού Α.Ο., διαχρονικού θεματοφύλακα του αθλητικού ιδεώδους, είναι να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την χαρά της άθλησης μέσα από τις τρεις επιλεγμένες διαδρομές του και να προβάλλει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως πυλώνα και θεμέλιο λίθο για έναν υγιή τρόπο ζωής, μακριά από βία, αναβολικά και κοινωνικές διακρίσεις.

Την τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία Sportevent.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10 Νοεμβρίου 2016 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα: www.leoforosdromeon.gr

Πληροφορίες: 210-6444401/2 και www.panathinaikos1908.gr».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα