Ψηφίζεις για τον «νικητή των νικητών»!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ψηφίζεις για τον «νικητή των νικητών»!

bet365

Είναι η κατηγορία που το... χρυσό μετάλλιο των Gazzetta Awards έχει ακριβώς την ίδια αξία με την 10η θέση! Είναι όλοι τους άλλωστε νικητές. Όχι μόνο των Αγώνων, αλλά της ίδιας της ζωής!

Οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες που διακρίθηκαν στο Ρίο. Οι μαχητές της ζωής. Οι άνθρωποι που έδειξαν ότι η δύναμη της ψυχής δεν έχει όρια. Οι γίγαντες που συγκλόνισαν και συγκίνησαν το πανελλήνιο με τις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους!

Ο Μάμαλος, ο Κωνσταντινίδης, η Κοροκίδα, ο Στεφανουδάκης και όλοι οι άλλοι της Ελληνικής αποστολής. ΝΙΚΗΤΕΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Σεβασμός μεγάλος προς όλους. Σεβασμός που αποτυπώνεται κι από τα αποτελέσματα τηες ψηφοφορίας στα Gazzetta Awards. Στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν μπορείς να... ξεχωρίσεις. Ούτε το χρώμα του μεταλλίου έχει αξία, ούτε η επίδοση.

Μόνο η συμμετοχή. Η προσπάθεια. Η δύναμη για ζωή. Όλοι είναι νικητές έστω κι αν ένας θα παραλάβει το βραβείο των Gazzetta Awards.

Σε μια κατάταξη που όλα είναι ακόμη ανοιχτά η δική σου ψήφος διαμορφώνει την τελική επιλογή και τον «νικητή των νικητών»!

ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΟΥ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards