Αισιόδοξος ο Κλέιζα

Αισιόδοξος ο Κλέιζα

Gazzetta team
Αισιόδοξος ο Κλέιζα

bet365

Ο Λίνας Κλέιζα είχε νέο ραντεβού με την... ατυχία, καθώς θα μείνει εκτός παρκέ για 9-12 μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Ωστόσο, ο Λιθουανός φόργουορντ των Ράπτορς διαβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση...
Ο 26χρονος φόργουορντ των «Δεινόσαυρων», που πρόλαβε να μετρήσει φέτος στο ΝΒΑ 11,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 26,5 λεπτά κατά μέσο όρο (39 εμφανίσεις), μιλώντας για την πορεία της αποθεραπείας του, σχολίασε: «Η αποθεραπεία θα πάρει τουλάχιστον εννέα μήνες. Πιστεύω πως στις αρχές της επόμενης σεζόν θα είμαι σε θέση να παίξω ξανά μπάσκετ.

Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή ενός αθλητή. Οι τραυματισμοί συμβαίνουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να αρχίσω την αποκατάσταση για να γυρίσω υγιής.

Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και παρότι θα χρειαστεί καιρός, είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψω δυνατός».

Κλείνοντας, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες -από Ελλάδα- περί λάθους στην έγκαιρη διάγνωση του προβλήματός του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Τορόντο: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ιατρικό τιμ των Ράπτορς. Δεν ξέρω από πού προέκυψαν αυτά τα πράγματα. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν από την Ελλάδα».
 

NBA Τελευταία Νέα