Σύσκεψη κορυφής στην Δόξα Δράμας

Δημήτρης Τομαράς
Σύσκεψη κορυφής στην Δόξα Δράμας

bet365

Η ήττα από τον Λεβαδειακό σήμανε... συναγερμό στις τάξεις της Δόξας Δράμας, με τον ισχυρό της άνδρα, Θανάση Σάμιο να κάνει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Πούλο για να μιλήσουν για την εικόνα της ομάδας.

Επαφή με τον Πούλο είχε ο Σάμιος την Δευτέρα. Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή για το έως τώρα αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και ανέλυσαν το τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Αμφότεροι συμφώνησαν πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι πολύ δύσκολο και ότι οι Δραμινοί θα πρέπει και να παρουσιάσουν άμεση βελτίωση αλλά και να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μείνουν στην κατηγορία. Επ' αυτού πρόκειται να υπάρξει και μία επίσημη τοποθέτηση από έναν εκ των δύο παραγόντων της Δόξας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα