Επίθεση με οξύ σε Ταμπάρες!

Επίθεση με οξύ σε Ταμπάρες!

bet365

Η σύζυγος του τεχνικού της Εθνικής Ουρουγουάης, Οσκαρ, έπεσε θύμα αγνώστου και έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Η πρώην οικιακή βοηθός Νο1 ύποτπος.

Τα εγκαύματα που έχει υποστεί η Σίλβια Μαρτίνες μετά την επίθεση του Σαββάτου (26/11) φτάνουν στο 25% του σώματός της και σύμφωνα με την αστυνομία η πρώην οικιακή βοηθός του ζευγαριού είναι η κύρια ύποπτος. Η γυναίκα του Ταμπάρες δέχθηκε το οξύ με σπρέι στο πρόσωπο και παραμένει στο νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης με τα τραύματα να φτάνουν και στην περιοχή του σβέρκου και του λάρυγγα.

Το όνομα της πρώην εργαζόμενης στο σπίτι του Ταμπάρες δεν έχει γίνει γνωστό, όμως η αστυνομία επιβεβαίωσε την Δευτέρα (28/11) ότι είναι ο βασικός ύποπτος για την σοκαριστική πράξη. Η γυναίκα, αφέθηκε από τη φυλακή την περασμένη Τρίτη (22/11) αφού είχε εμπλακεί σε ληστεία μαζί με τον αδερφό της, με τους δυο τους να έχουν λεία 375.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, ο δικηγόρος της αρνήθηκε το γεγονός. «Η έρευνα θα αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Ο Οσκαρ Ταμπάρες, που πριν μερικούς μήνες οδήγησε την Ουρουγουάη στην κατάκτηση του Copa America στα γήπεδα της Αργεντινής, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

 

Τελευταία Νέα