Κερδίζει πόντους ο Βέλλιος!

Θάνος Σαρρής
Κερδίζει πόντους ο Βέλλιος!

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος ανεβάζει τις μετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ, με τους Άγγλους να ασχολούνται όλο και περισσότερο μαζί του και να εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι μπορεί να πετύχει στο Νησί!

Το αγγλικό «different league», με αφορμή το ότι ο Έλληνας φορ αποκάλυψε ότι δουλεύει με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον προκειμένου να βελτιώσει τις κινήσεις του ως καθαρός στράικερ, αναφέρει: «Ο Φέργκιουσον, κλασικό βρετανικό εννιάρι, μπορεί να έχει χτυπηθεί από πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του, αλλά στη μέρα του, όπως μπορούν να παραδεχθούν πολλοί Άγγλοι αμυντικοί, δεν παιζόταν. Αν ο Βέλλιος καταφέρει να `πιάσει` την κυριαρχική ικανότητα του Φέργκιουσον στον αέρα, θα γίνει πολύ σύντομα απειλή για κάθε κεντρικό αμυντικό. Αλλά το γκολ του στο Ρίμποκ έδειξε περισσότερο ένστικτο κυνηγού, παρά το στυλ του πολιορκητικού κριού του Φέργκιουσον.

Ο τρόπος που πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι ώστε να εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Τιμ Κέιχιλ, έδειξε αυτού του είδους την δεξιότητα ώστε να βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη θέση την κατάλληλη στιγμή, την οποία κατέχουν κάποιοι από τους καλύτερους στράικερ. Το πρώτο του γκολ με την Έβερτον, μία εντυπωσιακή κεφαλιά απέναντι στη Γουίγκαν, ήταν αποτέλεσμα της δικής του κίνησης και της αντίληψης του να ξαναμπεί γρήγορα στην περιοχή. Αλλά το γκολ του απέναντι στην Μπόλτον έδειξε ότι ο Βέλλιος δεν είναι απλά ένας ψηλόλιγνος επιθετικός για μακρινές μπαλιές, έχει επίσης την ποιότητα να προχωρήσει με τα φυσικά του χαρίσματα».

Στη συνέχεια, η ανάλυση αναφέρει ότι ο Βέλλιος σύντομα θα δει περισσότερες ευκαιρίες στην 11άδα των «Ζαχαρωτών», αφού ήδη αποτελεί την δεύτερη επιλογή του προπονητή του. Οι συχνοί τραυματισμοί του Σαχά ίσως του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες από ότι και ο ίδιος περιμένει, ενώ όπως τονίζουν οι Άγγλοι, με την σωστή καθοδήγηση ο Βέλλιος θα ξεπεράσει ακόμα και τον μέντορά του, τον Ντάνκαν Φέργκιουσον!

«Μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Μιλώντας στο επίσημο site της Έβερτον, ο Βέλλιος παραδέχθηκε την επιρροή του Φέργκιουσον: «Την Παρασκευή προπονήθηκα με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τον γνωρίζω και ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σταρ, ένας μεγάλος σέντερ φορ και θρύλος για την Εβερτον. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση για το πώς να κινούμαι μέσα στη μεγάλη περιοχή, πώς να κρατάω τη μπάλα και πώς να σκοράρω. Εχω δει πολλά βίντεο του και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε», για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, σκόραρα και η ομάδα μου κέρδισε, αυτό θέλει και χρειάζεται ο κάθε σέντερ φορ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα