Ενωτικός Ροναλντίνιο (vid)

Ενωτικός Ροναλντίνιο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ενωτικός Ροναλντίνιο (vid)

bet365

Μετά τις φήμες για τον Παναθηναϊκό, τη φυγή του από τη Φλαμένγκο και τις γκρίνιες για τους χρωστούμενος μισθούς, ο Ρόνι σκόραρε, αγκάλιασε τους συμπαίκτες του και ζήτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ηταν ένας περίεργος μήνας για τον Ροναλντίνιο. Ο θόρυβος γύρω από το όνομα του ήταν πολύ μεγάλος σε αυτό το διάστημα σε Βραζιλία και Ελλάδα. Ηταν όλη φημολογία με τη δυσαρέσκεια και την αποχώρηση του από τη Φλαμένγκο, σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη έλευση του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Ροναλντίνιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ως ηγέτης της ομάδας, της οποίας είναι και αρχηγός. Αφού έβαλε το νικητήριο γκολ επί της Ιντερνασιονάλ (1-0), ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ώστε να προλάβουν την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το εντυπωσιακό ήταν πως το έκανε αγκαλιάζοντας τους έναν προς έναν μετά τη λήξη του αγώνα. Στη Βραζιλία αυτό ήταν αρκετό, για να ερμηνευτεί ως κίνηση παραμονής του και μαζί με τα όσα έχει δηλώσει και ο μάνατζερ-αδερφός του, πως δεν μιλάει με τον Παναθηναϊκό, η ιστορία δείχνει να κυλάει πράγματι υπέρ της Φλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα