Έναν μήνα εκτός ο Κιριλένκο

Έναν μήνα εκτός ο Κιριλένκο

Gazzetta team
Έναν μήνα εκτός ο Κιριλένκο

bet365

Οι άνρθωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν λένε να ησυχάσουν τις τελευταίες ημέρες. Μετά τη λήξη του lockout κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού περιμένουν να μάθουν εάν θα αποφασίσει να μείνει στη Μόσχα ο Αντρέι Κιριλένκο ή όχι.

Ακόμη και να μείνει, όμως, ο 30χρονος φόργουορντ στην ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας, θα αγωνιστεί και πάλι στις αρχές του νέου έτους καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο ώμο του αριστερού του χεριού. Έτσι, ο Ρώσος φόργουορντ, ακόμη και αν αποφασίσει να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Μόσχα στο ματς του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ:

Ο φόργουορντ της ομάδας μας Αντρέι Κιριλένκο υπεβλήθη σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις από εξειδικευμένο –σε τραυματισμούς αθλητών- ιατρικό επιτελείο. Σύμφωνα με την γνωμάτευση των ιατρών, έχει υποστεί θλάση στους μυς και ρήξη συνδέσμων στον αριστερό ώμο, κάτι που θα χρειαστεί μεγάλη σε διάρκεια θεραπευτική αγωγή.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αναγκαιότητα της μακρόχρονης διαδικασίας αποκατάστασης και την ανάγκη να επανέλθει ο αθλητής σε πλήρη φόρμα, ο Κιριλένκο θα χάσει πιθανότατα όλους τους εναπομείναντες αγώνες της ΤΣΣΚΑ για το έτος 2011.

 

Τελευταία Νέα