Στήριξη σε Μέγιερι!

Στήριξη σε Μέγιερι!

Δημήτρης Τομαράς
Στήριξη σε Μέγιερι!

bet365

Η ευθύνη και στα δύο γκολ της Τρίπολης είναι μεγάλη για τον Μπάλας Μέγιερι, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σκέφτεται αλλαγή και τον στηρίζει! «Τρέχει» για τον Παναιτωλικό ο Ορμπάιθ.

Στον Ολυμπιακό έχουν επενδύσει πάνω στον Μπάλας Μέγιερι και όπως όλα δείχνουν ο Ούγγρος γκολκίπερ θα εξακολουθήσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του. Ο Βαλβέρδε δείχνει αποφασισμένος να δώσει πίστωση χρόνου στον Μαγυάρο παίκτη, που έκανε δύο καίρια λάθη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τα οποία και έδωσαν την δυνατότητα στους Αρκάδες να βάλουν δύο γκολ.

Εξάλλου ο Ισπανός γνωρίζει πολύ καλά πως εάν άρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μέγιερι θα «κάψει» έναν ποδοσφαιριστή, που έχει αποδείξει πως έχει ικανότητες και ότι εάν δουλέψει σκληρά μπορεί να φτάσει σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Όσον αφορά στον ίδιο τον παίκτη είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να προπονείται με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Μάχη με τον χρόνο για Ορμπάιθ και Γέστε

Την ίδια ώρα στο αγωνιστικό σκέλος ο Ορμπάιθ έχει πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ πηγαίνει καλύτερα και έτσι ενδέχεται να είναι έτοιμος για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Στο μεταξύ ο Γέστε «τρέχει» για το ματς με την Άρσεναλ. Ο Ισπανός που έχει πάθει μίας ελαφριάς μορφής θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο θα δώσει... μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος για το ματς με τους Λονδρέζους. Αναφορικά με τον Μέλμπεργκ καλύτερη εικόνα θα υπάρξει στα επόμενα 24ωρα ενώ βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Μακούν.

Έξι κίτρινες ο Μιραλάς

Τις έξι κίτρινες συμπλήρωσε ο Μιραλάς. Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού εάν φτάσει τις επτά θα χάσει δύο αγώνες πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον κανονισμό. Εκτός αυτού, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Βέλγος φορ θα χάσει λόγω καρτών το ματς με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα