Θέλει κόσμο στο Καραϊσκάκη!

Gazzetta team
Θέλει κόσμο στο Καραϊσκάκη!

bet365

Με αίτημα προς τον Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός ζήτησε εισιτήρια για τους φίλους του, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στο Φάληρο για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!

Μπορεί τα τελευταία δύο αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μην ήταν καλά για τον Παναιτωλικό αλλά σε καμία περίπτωση ο κόσμος του δεν... ξενέρωσε. Αντίθετα είναι ακόμη πιο συσπειρωμένος γύρω από την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό επιθυμούν να είναι παρόντες το βράδυ του Σαββάτου και στο Καραΐσκάκη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό! Ήδη η Αγρινιώτικη ΠΑΕ έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα στους πρωταθλητές Ελλάδος και αναμένει απάντηση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα