«Τι συνέβη στον Σισέ;»

«Τι συνέβη στον Σισέ;»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έμεινε για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο στο παιχνίδι της Λάτσιο με την Γιουβέντους και η κριτική που δέχεται είναι πολύ σκληρή... Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport αναλύουν την κατάσταση.

Corriere dello Sport: «Τι συνέβη στον Σισέ;»

«Γιατί ο Σισέ δεν μπορεί να βρει δίχτυα; Γιατί δεν σκοράρει όπως έκανε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο; Πρέπει να αρχίσουμε να αμφισβητούμε τις εμφανίσεις του Γάλλου επιθετικού, που απέχουν πολύ από τις προσδοκίες όλων και τις υποσχέσεις. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την καριέρα και το ταλέντο του. Άλλωστε, τα 230 γκολ που έχει πετύχει στα ευρωπαϊκά γήπεδα μιλούν από μόνα τους. Εξαιρετικός στα φιλικά προετοιμασίας, «τρόμαξε» την Μίλαν στην πρεμιέρα της Σέριε Α, κάνοντας πλάκα στον Νέστα. Συνέχισε το καλό του σερί με την Βασλούι (σκόραρε με πέναλτι) και τις καλές εμφανίσεις με Τζένοα και Παλέρμο. Το ξεκίνημά του έκανε τον Μπλαν να τον προσέξει και να τον καλέσει στην Γαλλία. Έπειτα, η πορεία του ήταν πτωτική.

Ναι, έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι όλο και λιγότερη. Είχε δοκάρι στο παιχνίδι με την Ρόμα, ένα γκολ που αν έμπαινε θα είχε αλλάξει την ιστορία του, η μοναδική λάμψη σε μία γκρίζα παρουσία. Μετά από σερί άσχημων εμφανίσεων, που ο Ρέγια άντεξε μέχρι το παιχνίδι με την Γιουβέντους, αποφασίστηκε να μείνει στον πάγκο. Στα αποδυτήρια ο Σισέ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ρέγια, όμως έδωσε ένα στίγμα της κατάστασης μέσω twitter. «Δεν ξέρω γιατί έμεινα στον πάγκο, δεν μου έδωσε κάποια εξήγηση». Στη συνέχεια ο Γάλλος έγραψε και πάλι στο twitter για το παιχνίδι στην Ρουμανία. «Δεν κοιμήθηκα καλά μετά το παιχνίδι, όμως τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα κερδίσουμε την Βασλούι την Πέμπτη».

Gazzetta dello Sport: «Υπόθεση Σισέ. Η Λάτσιο δεν μπορεί να περιμένει»

«Στην επόμενη ημέρα το ερώτημα είναι: ποιος δεν κοιμήθηκε καλά; Ο Σίσε όχι. Ο Ρέγια όχι. Ακόμη και ο Ρόκι, εξαιτίας του Μπουφόν. Η ήττα από την Γιουβέντους έχει κάνει άβολη την κατάσταση στην Λάτσιο. Άβολη και αχώνευτη όσο το το χέρι του Μπαρτσάλι. Αχώνευτη όσο οι ευκαιρίες του αρχηγού, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ρέγια. «Ο Τομάζο τα πήγε πολύ καλά, όμως θα πρέπει να πάρει αγώνες για να βρει την φόρμα του. Θα προσπαθήσω να του δώσω περισσότερο χρόνο», τόνισε ο τεχνικός των λατσιάλι.

Καμία μετάνοια για το γεγονός ότι ο Σισέ έμεινε στον πάγκο. Μετά από μία βραδιά, που ο Σισέ ξεκίνησε από τον πάγκο για πρώτη φορά στη σεζόν για αγωνιστικούς λόγους. Ήταν η πρώτη φορά που ο Γάλλος έγραψε με ίχνος ηττοπάθειας στο twitter του. «Δεν κοιμήθηκα καλά μετά το παιχνίδι, όμως τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα κερδίσουμε την Βασλούι την Πέμπτη». Χθες ο Σισέλ, αφού έστειλε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του Γκάρι Σπιντ, ταξίδεψε στην Αθήνα. Επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ, για να δει τους πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Ταξίδι αναψυχής εκεί που ο Σισέ σκόραρε με εντυπωσιακή συχνότητα. Τόσο πολύ που εγείρεται το ερώτημα: ήταν το βήμα στην Ιταλία μεγάλο για αυτόν; Όσο για τον Σισέ; Θα πρέπει να αποδέχεται τις αποφάσεις του Ρέγια. Η έλειψη εξηγήσεων για το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο ξάφνιασε τον παίκτη. Τόσο που άρχισε να σκέφτεται την κριτική που δέχεται σε σχέση με τους διθυράμβους και τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε, ο Σισέ δεν έχει κρύψει ότι θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία για την Οσέρ ή την Μαρσέιγ».

 

Τελευταία Νέα