Μπήκε ο Κερ

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Κερ

bet365

Ο Μαρκ Κερ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Αστέρα Τρίπολης και τέθηκε στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Ανεβάζει ρυθμούς ο Σολάκης, ατομικό οι Φρανκού, Αρσενίεβιτς.

Μια προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Όσοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, όπως και ο Μαρκ Κερ. Ο Σκωτσέζος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη ενόψει της συνέχειας.

Αντίθετα, οι Ορόθκο, Ρούμπιλ συνέχισαν το πρόγραμμα της μετεγχειρητικής αποκατάστασής τους, ενώ οι Φρανκού, Αρσενίεβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, ο Ηλίας Σολάκης ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου να μπει κι αυτός στις προπονήσεις των Αρκάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα