Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ
H προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Χίμκι (29/10, 7.45μ.μ.) ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο που παραδέχτηκε πως οι Ρώσοι είναι καλή και έμπειρη ομάδα.

Η προετοιμασία του Δικέφαλου για την εντός έδρα αναμέτρηση για το EuroCup ολοκληρώθηκε με το γνωστά προβλήματα των Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους και Ρασάντ Ράιτ, ενώ σε αυτά προστέθηκαν οι ενοχλήσεις στο πέλμα του Μιχάλη Γιαννακίδη και το ελαφρύ διάστρεμμα του Δήμου Ντικούδη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την αντίπαλό τους που θα είναι διοργανώτρια του Final Four: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ καλή ομάδα, έμπειρο και πολύ γεμάτο ρόστερ με παίκτες που παίζουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εδώ και χρόνια. Δεν παρουσιάζει αδυναμίες πουθενά και νομίζω ότι δεν ανήκει σε αυτόν το θεσμό, αλλά είναι μία ομάδα που θα έπρεπε να παίζει στην Ευρωλίγκα. Είναι από τα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Εμείς θα δούμε σε ποια στοιχεία πρέπει να στοχεύσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Έχουμε πολλά προβλήματα, μας λείπουν βασικοί παίκτες, να δούμε πως θα μπορέσουμε να βάλουμε τους δύο από αυτούς μέσα στο παιχνίδι για να παλέψουμε με τις αντιξοότητες που έχουμε για το παιχνίδι», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει για ότι η δυναμική της Χίμκι αποτελεί κίνητρο γι' αυτούς:

«Πάντα είναι κίνητρο όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μην έχουν κάποιο φόβο. Πρέπει να παίξουμε αυτό που μπορούμε εμείς. Έχουμε συζητήσει και για την άμυνα μας και πιστεύω θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό πάντως για μας που προερχόμαστε από καλά και νικηφόρα παιχνίδια, είναι καλό στην ψυχολογία, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τα προβλήματά μας. Όποια κι αν είναι τα προβλήματα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Σε απόδοση 3.00 στην bwin.com η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κίμκι