Έτσι τους... ξύπνησε!

Έτσι τους... ξύπνησε!

Έτσι τους... ξύπνησε!
Ο Κοριος
Παλιά καραβάνα, ο Φερέιρα ξέρει να προβλέπει καταστάσεις!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έβαλε «γκάζια» στο ημίχρονο βλέποντας τους παίκτες του να χαλαρώνουν μετά το 1-0. «Θα την πατήσουμε αν συνεχίσουμε έτσι, μπείτε και τελείωστε το παιχνίδι».

 

Από την στιγμή που ο Αναστόπουλος παρέταξε στο ΟΑΚΑ το... πούλμαν μπροστά από την εστία του Κάρολ και ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου κίνηση και καθαρό μυαλό στο δημιουργικό κομμάτι ήταν λογικό οι διάδρομοι να κλείσουν. Ο Φερέιρα και παρά το 1-0 του «τριφυλλιού», έβαλε τις φωνές στο ημίχρονο, βλέποντας ότι η ομάδα του κινδυνεύει αν δεν «καθαρίσει» άμεσα το ματς. Εξάλλου οι Κρητικοί παίζοντας «ταμπούρι» ήθελαν να χτυπήσουν στον αντεπίθεση και ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να εξαφανιστεί μια και καλά η ελπίδα για την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.
 
«Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Ο ΟΦΗ έχει κλειστεί πίσω από την σέντρα και θέλω να έχουμε καλύτερη κίνηση. Δεν έχουμε, σας βλέπω πολύ χαλαρούς και το σκορ είναι 1-0. Θέλω να μπείτε μέσα και να τελειώσετε το παιχνίδι γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα πάθουμε ζημιά» είπε... τσιτωμένος ο Πορτογάλος που είδε τους παίκτες του να κάνουν πράξη τις οδηγίες του να φτάνουν στο άνετο 3-1, φεύγοντας πέντε πόντους μακριά από τον Ολυμπιακό.

Best of internet