Έτσι τους... ξύπνησε!

Έτσι τους... ξύπνησε!

Νίκος Αθανασίου
Έτσι τους... ξύπνησε!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έβαλε «γκάζια» στο ημίχρονο βλέποντας τους παίκτες του να χαλαρώνουν μετά το 1-0. «Θα την πατήσουμε αν συνεχίσουμε έτσι, μπείτε και τελείωστε το παιχνίδι».

Από την στιγμή που ο Αναστόπουλος παρέταξε στο ΟΑΚΑ το... πούλμαν μπροστά από την εστία του Κάρολ και ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου κίνηση και καθαρό μυαλό στο δημιουργικό κομμάτι ήταν λογικό οι διάδρομοι να κλείσουν. Ο Φερέιρα και παρά το 1-0 του «τριφυλλιού», έβαλε τις φωνές στο ημίχρονο, βλέποντας ότι η ομάδα του κινδυνεύει αν δεν «καθαρίσει» άμεσα το ματς. Εξάλλου οι Κρητικοί παίζοντας «ταμπούρι» ήθελαν να χτυπήσουν στον αντεπίθεση και ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να εξαφανιστεί μια και καλά η ελπίδα για την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.
«Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Ο ΟΦΗ έχει κλειστεί πίσω από την σέντρα και θέλω να έχουμε καλύτερη κίνηση. Δεν έχουμε, σας βλέπω πολύ χαλαρούς και το σκορ είναι 1-0. Θέλω να μπείτε μέσα και να τελειώσετε το παιχνίδι γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα πάθουμε ζημιά» είπε... τσιτωμένος ο Πορτογάλος που είδε τους παίκτες του να κάνουν πράξη τις οδηγίες του να φτάνουν στο άνετο 3-1, φεύγοντας πέντε πόντους μακριά από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα